Gå til innhold

72 timers tilbud hos Multicom - HP ProBook 6555b


Anbefalte innlegg

Hei

Har fått en tilbudsmail fra Multicom med noe som ser ut som en greit tilbud på en ok maskin. Det er snakk om HP ProBook 6555b og den ser ut til å være ganske godt spesifisert. Bl.a kommer denne med 1600x900 oppsløsning, som skiller seg fra de andre variantene av 6555b jeg har sett, som f.eks dennehos komplett.no.

 

Jeg vurderer å kjøpe denne som bursdagsgave til min kjære, som har behov for ny laptop. Hun har i dag en Fujitsu Siemens 12" sak, som hun synes er litt liten, da hun liker å jobbe med litt enkel bilderedigering osv. Hun benytter laptop'en kun hjemme, så størrelse og vekt er ikke så viktige punkter egentlig. Av andre krav så vil hun ha god HD plass (det er jo enkelt å utvide selv) samt at hun ønsker høyere oppløsning enn 1280 x 800 som hun har i dag.

 

Er det noen som har erfaring med denne maskinen ? Eller som har en formening om det er en god kandidat og et godt tilbud. ProBook er vel "prosumer" klassen til HP, rett under EliteBook som er business-modellene dems.

 

Håper på raske tilbakemeldinger, da tilbudet kun varer ut dagen :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi har endel av disse som elevmaskiner og lærermaskiner på skolene(1-10. trinn). Av erfaring er det gode maskiner som "bare virker". Er sjeldent noe problemer, med unntak av en disk i ny og ne. Dette er som du sier bedriftsmodeller som er noe helt annet enn pavillion serien. Disse er også mye bedre enn ProBook 4xxx serier, ihvertfall i mitt syn. Neste skritt opp er som du sier Elitebook.

 

Fordeler:

-Robust

-Enkel å skru på

-Tilgjengelige reservedeler

-Ikke noe dilldall

-God service hos HP med bedriftmodellene

 

Bakdeler:

-kjedelig design

-Ingen spillmaskin

Lenke til kommentar

Dette er en kjempemaskin. Vi bruker 6555b som standardlaptop i en mellomstor bedrift, jeg har selv en 6550b selv, som er samme maskin bare med Intel cpu. De er solid bygget, godt spekket og har en stille og fungerende kjøleløsning. De har bla. TPM brikke, så det er en bedriftsmodell, en må ikke nødvendigvis ha Elitebook.

 

HP kjører sin Happy hour kampanje nå, så det er denne maskinen pluss en billig stasjonær som er kraftig rabattert ut dagen. Kjøpte selv min i5 6550b på en tidligere Happy hour og er kjempefornøyd. Pleier å lønne seg å følge med på de Happy hour kampanjene. :)

Lenke til kommentar

Hvilken pc hadde hun før? noe annet enn fujitsu siemens 12"

Husker ikke mer desverre. Har søkt litt rundt på diverse nettbutikker nå uten å finne noe ekvivalent. Det er en centrino-basert maskin i hvert fall. Er vel en 4 - 5 år gammel. Kan sikkert komme med mer info bare jeg kommer meg hjem.

 

Ellers takk til resten som har svart her :) Liker at det er flere som har gode erfaringer med disse, og at de benyttes som elevmaskiner er jo et godt argument for å kjøpe. Problemmaskiner regner jeg med raskt blir byttet ut, dersom man skal kjøpe inn i storskala.

 

Vurderer som sagt sterkt å bestille en slik en. Kona ønsker seg også (på sikt) en imac. Jeg er klar over at denne kanskje ikke er noen design-perle, men håper at også hun kan velge funksjon > design :)

 

Edit: At det ikke er noen spillmaskin er ikke noe problem :) Men grafikken duger vel til litt bildebehandling, gjør den ikke ?

Endret av Nero Burningwr00m
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...