Gå til innhold

[Løst] Betalte regning i stedet for og overføre Hjelp!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du kan ikke "overføre" penger uansett til en annen kontoeier, du må da "betale" det, så du har gjort korrekt, og betalingen utføres ikke før neste bankdag, dvs. i morgen. "Overføring" gjør du når du skal flytte penger mellom dine egne kontoer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det var før i tiden, ikke nå. Overfører man penger gjøres det senest neste virkedag, og ofte samme virkedag. Tror også det er påkrevd at banker nå ikke trekker pengene fra saldoen før samme dag som pengene settes inn hos mottaker (dvs. bankene kan ikke mellomlagre penger mens de er "under overføring", men merk at det er forskjell på "disponibel" og "saldo" her. Banken kan reservere penger og trekke ned "disponibel", men det betyr ikke teknisk sett at pengene ikke er der).

 

Det har vært mye endringer på dette, og i vertfall de fleste banker nå om dagen utfører flere betalinger pr. virkedag, så utfører man en overføring iløpet av dagen vil mottaker få pengene om ettermiddagen samme dag. Det er i vertfall opptil 3 overføringer pr. dag som bankene kan benytte seg av (vet ikke om den 4. er innført enda, men de 3 er i vertfall 5.30, 13.45 og 14.30)

Endret av gxi
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...