Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

[Løst] Pcen døde siste dag på TG


Anbefalte innlegg

Hei! min pc har fungert greit intil i går (lørdag) rundt 18.00. Deretter begynte den å låse seg så fort den fikk en liten dunk i siden eller toppen, deretter er bare skjermen død ved boot, ingen signal og ikkenoe strøm til USB portene. Har testet litt nå som jeg er hjemme, har dratt ut rambrikkene og starta pcen men den piper ikke, slik som det skulle gjort. Derimot piper den hvis jeg drar ut strømmen fra skjermkortene.

Noen som har tips til videre feilsøking for å fastslå problemet? har selv en mistanke om at det er hovedkortet da dette har vært litt tullete i det siste med å plutselig skru av alle USB porter.

 

Hardware i maskinen:

 

HK: MSI K9A2 Platinum V2

CPU: AMD Phenom 9950BE

RAM: Corsair Dominator 1066mhz DDR2

GPU: 2x ATI Radeon 5850

PSU: Corsair TX850

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke tatt ut cpu, kan jo teste men er stress da jeg har et inviklet og egensatt sammen vannkjolingssystem... Kan prove paa det, har n[ ogs[ dratt ut BIOS batteriet i en 20 min og det hjalp ikke. har ogsa brukt jumper paa hovedkortet for aa resette bios men no luck.

Testet med et skjermkort, same problem. Har heldigvis denne baerbare aa falle tilbake paa, maa bare fikse norsk tastatur i fedora.

Lenke til kommentar

Da var CPU demontert, sett over og montert, Det var ikke like vanskelig som jeg husket fra forrige gang :yes: . Alle bein rette og fine, ingen kjolepasta som kunne ldekegge noe og alt s[ bra ut, montert igjen starta opp og fremdeles ingenting.

Endret av Olle0047
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...