Gå til innhold

Grei fylledrikke til 18-åring


Anbefalte innlegg

Hva anbefaler dere av grei og billig fylledrikke (under 22%)? :p Drikker ikke vin, så det er ikke noe alternativ. Blir sikkert noe 22% "Vodka" men tenkte på noe annet og. Har drukket Valhalla mjød og det var jo helt ålreit, men alt for søtt! Noen som har noen gode forslag? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Øl, for eksempel..?

Eller så har du jo Vikingfjord Ice shot, den er på 20%. Men for guds skyld, bland den ut! Ikke det at den er så sterk, men smaken er ikke noe god når den er rein (syns jeg).

 

Du kan også kjøpe Tik Tak 20%, mener å huske at den er ganske billig. Det jeg gjorde var å lage min egen "tyrker" fra en slik flaske og en pose med tyrkisk pepper :)

Lenke til kommentar

vil du ha noe søtt så har du cider. drikker du mye av denne blir du oppblast og dårlig. man blir kvalm av for mye cider. øl kan jo brukes hvis du ikke liker søtt. da blir du en av gutta. skal du på fest så finner du alltid øl og da kan man bare spør om en øl og kvelden blir mye billigere. ellers har du vodka. kalinka 22 er en billig "klassiker". før fantes det lemon og blank. nå bare blank. dette er en billigsprit. en kopivare av ekte vare. det finnes mangen under 22% med smaker. du har krekling, apple, tyrkisk pepper og mye mer. man kan og blande sin egen smak. rein vodka med drops. eks. som tidligere nevnt her, tyrkisk pepper. eller doc halslinser. bringebær drops kan nok og brukes. rusbrus har du og en del av. jeg liker best smirnoff ice. vikingfjord kan og kjøpes som 4,7%. med mangen smaker. den smaker litt kunstig og tamm. vikingfjord 4,7% har nok blitt er vare som er kult å kjøpe. norsk vodka produsert vare. "kult" populær bland unge.

 

over 22% har du russespriten, bakardi razz. det er blank rom med bringebær smak. god til å blande med. f.eks. bakardi razz, rose's limejuice og cola. her kan cola byttes ut med villa, fanta og mye annet. dette blir en søt drikk. med riktige blandingsforhold blir det perfekt god. så har du vikingfjord, smirnoff, absolute og mangen andre farlige, men god. Captain Morgan Spiced Gold er en lysbrun rom. den passer best til lime og cola med isbiter. champagne er farlig god. den går rett i hjernen og det skal ikke mye til før man kjenner virkningen av alkoholen. den er og søt. sukker er en litt farlig kombo med alkohol. den gjør at alkoholen blir tatt opp fortere i blodet. spiser du mye sukker så blir du fortere full. det kan og gi en tidlig slutt på kvelden. er det lenge siden du har spist så blir man og fortere full. for da er kroppen instilt på å spise når den får mat i seg. da blir alkoholen tatt opp fort. for å redusere opptaket så kan du spise noe salt. da binder saltet alkoholet. så har vi fisherstorm (fisherman's friend) som kan shottes. det samme kan tyrkisk pepper, jageermeister og mye annet. man kan lage geleshoot av rein alkohol. men alkohol må ikke varmes opp over en hvis temperatur.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...