Gå til innhold

Hvor lite er egentlig nåløyet? - Internasjonale eliteskoler


Error

Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg går for tiden på VGS, og får langt bedre karakterer enn gjennomsnittet. Jeg har lenge hatt høye ambisjoner, og har i mange år jobbet hardt så jeg forhåpentligvis kan komme meg dit jeg vil i livet.

Jeg har lyst til å studere økonomi (muligens med administrasjon/lederskap på toppen hvis det er mulig)og "drømmen" hadde vært å komme inn på en eliteskole i utlandet. Det er noe jeg er ekstremt motivert for.

 

Jeg er likevel litt redd for at det å komme inn i praksis er "umulig". Norge er ikke akkurat kjent for å ha et veldig stramt skolesystem, og jeg sitter og lurer på om jeg en gang har en sjanse mot britiske overklassebarn som har studert som gærninger siden de lærte å hyle.

 

Hvor vanskelig er det egentlig å komme inn på en såkalt eliteskole? Hvordan burde karakterene være, og hva annet må på plass?

 

Og sånn litt halvveis urelatert så er ikke det å betale for skoleplass noe problem, siden jeg er så heldig å leve i en familie med veldig stabil familieøkonomi.

 

På forhånd takk for svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har gått gjennom alle trådene i dette delforumet, og søkt på "MIT" før jeg opprettet tråden. Lurer likevel på om det er noe feil, siden det står at den tråden som ble svart på sist av alle fikk svar i mars i år.

Henger kanskje sammen med at kontoen min på innlegg.no har blitt slått sammen med denne eller noe annet styr.

 

Kunne du pekt meg i riktig retning?

Endret av Error
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...