Gå til innhold

Game Development Camp 2011


Anbefalte innlegg

gruppebilled2010.jpg

 

I år arrangeres Game Development Camp i Danmark for sjuende året på rad. Game Development Camp er en sommerleir der ungdom fra hele Norden kommer for å lære å lage dataspill. Deltagerne danner grupper og bygger på en uke opp et dataspill helt fra grunnen av, ved hjelp av profesjonelle verktøy som 3D studio Max, Unity 3D og Photoshop.

 

Game Development Camp varer fra 24-31 juli. Alt ting foregår på det Syddansk Universitet i den danske byen Odense som ligger ca 1 time unna København med tog. Fantasiforbundet og spilltvikling.net planlegger å arrangere en fellestur til sommerleiren for norske deltagere, men for at vi skal gjøre det er det selvfølgelig viktig at folk melder seg på leiren.

 

Mer info rundt turen kommer først når vi vet ca hvor mange som har tenkt til å bli med, men vi kan garantere allerede nå at vi vil gjøre vårt beste for å sette sammen en tur som er så billig og hyggelig som mulig.

 

Dette gjør du for å melde deg på:

1 - Fyll ut skjemaet på: game.unf.dk/campTilmelding.php

2 - I feltet ”Øvrige bemærkninger” kan du skrive: ”planlegger å reise sammen med fantasiforbundet”

3 - Send en e-post til [email protected] slik at vi har oversikt over hvem som har meldt seg på.

Påmeldingsfrist er 28.april!

 

Vi har lyst til å ta med oss så mange som mulig, men om det er veldig stor pågang av norske søker er det ikke sikkert alle får plass. Hvem som får bli med blir da avgjort basert på søknadene dere skriver.

 

Mer info på www.spillutvikling.net og game.unf.dk

 

Har dere spørsmål er det bare å spørre her i tråden eller sende meg PM.

 

Disclamer: siden forumet har et forbud mot reklame så ønsker jeg å presisere at både Game Development Camp og turen dit er ikke-kommersielle arrangementer og basert på frivillig arbeid. Målet er å arangere en fet tur til en fantastisk sommerleir, ikke tjene åpenger.

Endret av NordicGamer
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...