Gå til innhold

Hvilket skimerke er riktig for deg?


Anbefalte innlegg

Er du en av dem som er usikker på hvilken type langrennski du skal bruke? Utvalget av langrennski og modeller har blitt stort de siste årene, og folk har forskjellige bruksområder. Treningsmagasinet.no har snakket med noen av de største leverandørene av klassiske langrennski for å høre hvilke modeller som finnes, og hvordan du som langrennsløper skal finne frem i jungelen av forskjellige modeller.

 

Les saken her

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"Gå til butikk med litt peiling på ski". Floskel, den som tror butikkene, være seg Milslukern eller andre, plukker gode ski til deg må tro om igjen. De er kun opptatt av salg og få det unnagjort så hurtig som mulig. Skal du få gode ski må du selv ha peiling på ski eller ha med noen som kan om ski. Og du må møte i butikken med fagkompetansen med deg. Bestiller du på nettet er du garantert å få dårlige ski.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det skulle ha vært interessant å vite hva som gjør at skikonstruksjonen til Fischer mer egnet til eliten enn Rossignol og Madshus. Etter det lille jeg kjenner til er Fischer og Rossignol ganske like i konstruksjonen, mens Madshus bruker en helt annen oppbygging. Eller er det mer synsing og følelser som gjør at Fischer etter sigende er bedre egnet? Og hva er egentlig elite i forhold til mosjon?

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...