Gå til innhold

dc univserse online ps3 venneliste


Drakor

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Sitter foreløpig på gjerde. Liker konseptet og det ser ut til å kunne bli et bra spill. Hadde likte å høre hva dere synes om det når dere får spilt litt.

Personlig, elsker jeg spillet! Stor åpen verden, med mange instancer, god PVP, nærmest perfekt combat, tilfredstillende grafikk, stemmeskuespill til alle mission (så langt).

Lenke til kommentar

Hvordan fungere kontrollene på PS3, sitter de godt eller? Tenker mest på actionbar og bruk av skills. Ser for meg at dette kanskje kan være litt knotete.

 

Var litt knotete i starten å krodinere fingrene til L2 for å bruke powers i starten men blir fort vandt til det. Etter et par timer så er det like fin flyt i kontrollen som man har med mus/tastatur, vil si der et en vanesak enkelt å greit.

 

Spiller selv på Crossfire serveren under navnet sneakyspank. Mer testing av de div kreftene man kan velge mellom atm enn seriøst spilling.

PSN : SushiZ

 

Lite spørs. Funker hva som helst USB tastatur med ps3 eller har de samma opplegg som microsoft at man må kjøpe spess hardware for konsollen?

Lenke til kommentar

Skal visst funke greit med et USB tastatur, ja. På det offisielle forumet sier de at det er litt tilfeldig om du får virtuelt tastatur på skjermen mens du bruker et USB tastatur.

 

Hvilken server spiller folket på? Vurderer å kjøpe spillet til PS3, selvom jeg har det til PC.

Ble anbefalt Killing Joke for PvP.

Lenke til kommentar

Hvordan fungere kontrollene på PS3, sitter de godt eller? Tenker mest på actionbar og bruk av skills. Ser for meg at dette kanskje kan være litt knotete.

Jeg synes det fungerer godt. Om jeg hadde spilt på PC, ville jeg fortsatt brukt PS3-kontrollen.

Firkant for melee, trekant for ranged, X for hopp, L2/R2 + en av facebuttons for special, R1 er block, L1 er lock-on (holdes inne), Select åpner chat, Start gir tilgang til menyene, D-pad har har jeg ikke studert så nøye, men vet at de er knyttet til emote-meny osv. L3 aktiverer travel (super-speed, acrobatics, flight). Det er dette jeg kommer på i farta. Spillet er solid! Lite til null trøbbel så langt.

 

EDIT: Skrev feil på L1 :p

Endret av Amored
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...