Gå til innhold

FF XIV CE?


Anbefalte innlegg

  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Mange som har bestilt? Dette virker jo som et spill som passer meg, men kommer ikke forbi character creation, har en merkelig grafikk bug som hindrer meg i og logge inn. Fåt ikke hjelp fra SE heller, eller finner noen andre med samme feil. Såååå irriterende, det hadde vært perfekt med et nytt mmorpg nå. Men tørr jeg virkelig ta sjansen etter så mange dårlige mmorpg de siste årene?

Lenke til kommentar

Sorry å måtta seia de men eg e meget skuffa, lika så godt final fantasy serien, men dette va tragisk, alt for tregt og avansert og invikla te at ein kan setta seg ned å kosa seg me spille, trudde eg hadde grei data te å kjøra de mesta men må jo kjøra grafiken i bånn for at de ska gå normalt. ska gi de ein liten kjangs te, men de va 600 kr rett ut av vindue.

Lenke til kommentar

kan nogen forklara kos eg kan crafta og kos eg skifte yrke?

ka by e dere i foresten

 

Craftingen kan ikke jeg svare på siden jeg loker rundt og prøver å finni ut av spillet selv men yrker som jeg har forstått er bare å equippe våpen/verktøy for en annen klasse. Feks mining pick for å bytte til miner, sag for woodworker etc.

Affal det in-game faq sa :whistle:

 

Spellings!

Endret av Draift
Lenke til kommentar

Kan stemme det når man vet hva å ta seg til :D

 

Angående levequests, kommer det opp nye for 1-10 eller er det grind/gjøre noe annet til man når neste lv range på 10+?

Når man kommer til rank 10 får man nye levequests. Men du kan kun gjøre 8 regional og 8 levequest, så får du en cooldown på 36 timer. Altså du kan ta en ny levequest hver 4.5 time. Men det blir en del grinding så jeg anbefaler deg å skaffe deg ett linkshell der dere går i group, får sånn ca 300-500 SP (skill points) og 600-800 exp pr mob avhengig av hvilken mob dere angriper. Hvilken server spiller du på?

Lenke til kommentar

Spiller på Wutai, under navnet Mappo Runt. Men antar det er kun for Levequest som innebærer monster slakt group er primavare? Tenkte jeg skulle prøve meg litt som miner å se om det gikk ann å drive butikk på det mens jeg ventet på leveQ's.

Hvilken region befinner du deg i? er i Uldah for tiden men kan teleportere til så å si alle hovedbyer. Så kan jeg komme og gi deg en invite til linkshellet ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...