Gå til innhold

Streame spotify til PS3 fra PC


Anbefalte innlegg

Jeg har søkt på dette emnet og sett en metode, for å få det gjort. Men dette var uten PS3 media server (PSM). Og jeg har fått det for meg at det er en del her som bruker PSM.

 

Metoden er ikke min, og den kommer herfra:

 

http://ps3mediaserver.org/forum/viewtopic.php?f=6&t=3093&hilit=spotify&sid=3611dc633382f9c4b1a7a4f21f5a05fa

 

Her er også en steg for steg gjennomgang på norsk (Wohhoo!) Spotify og PSM må være lukket mens du holder på med dette.

 

1. Last ned zip filen jeg har lagt ved.

 

2. Så må du finne lame_enc.dll fil. Denne kan jeg ikke legge ved, men det er mulig å google etter den. Helst versjon 3.98.2, dog det skal fungere med andre også har jeg lest.

 

3. Pakk ute zip filen. Under mappen bin er det to filer dsbridge.ini og dsound.dll. Disse kopierere du til mappen der spotify.exe filen ligger.

 

4. lame_enc.dll filen legger du på samme sted.

 

5. Nå kommer det litt skriving (eller "copy 'n paste" om du vil). Gå inn i mappen til PSM. Der er det en fil som heter WEB.conf. Denne åpner du i Wordpad/Notepad. NB: hvis du forsøker å åpne den i WIN 7, må du ha admin rettigheter for å lagre endringene.

 

Under #Shoutcasts legger du inn denne teksten på en egen linje:

 

audiostream.Web,Radios=Spotify,http://localhost:8124,http://www.wearepopslags.com/wp-content/uploads/2009/02/spotify_logo.jpg

 

6. Når du har lagret så åpner du spotify og PSM, og starter PS3'en. På PS3'en gå til Musikk - WEB - RADIO

Her burde du se Spotify nå. Velg denne, og vent 10-15 sekunder (ja, desverre er det en forskinkelse. Pga. bufferen tror jeg). Nå skal du ha musikk fra spotify.

 

EVENTUELLE PROBLEMER

 

Hvis du ikke har musikk fra spotify gjennom PS3, så forsøk disse forslagene:

 

- Omstart av både PC og PS3

 

- Avinstaller både Spotify og PSM, og installer de på nytt.

 

Jeg vet dette høres veldig teit ut, og svææææært åpenbart, men jeg fikk ikke dette til med engang, og prøvde en masse forskjellige andre forslag, før jeg prøvde omstart og reinstallering. Dette fikset problemet med en gang, og forhåpentligvis vil det gjøre for dere også.

 

Men her er to forslag til, sånn i tilfelle de to andre forslagene over ikke fungerer:

 

- Finn ut den faktisk ip adressen din og bytt ut "localhost" med adressen, dette kan være mye arbeid dersom du ikke har fast ip adresse på nettverket ditt. NB: Behold :8124 da dette er porten som blir benyttet.

 

- Forsøk å åpne port 8124.

 

Om dette virker uoversiktelig har jeg faktisk funnet en video med en svenske som går igjennom steg for steg det jeg har skrevet:

 

http://www.geekit.se/index.php?option=com_content&view=article&id=509:streama-spotify-till-ps3&catid=63:mediedelning&Itemid=113

 

------------

Kanskje ikke nødvendig av meg å skrive alt dette når jeg har henvist til to steder som har omtrent den samme gjennomgangen, men jeg ønsket å legge til noen detaljer som jeg fant ved å lese gjennom forumene på begge steder.

 

Så lykke til, og husk, om du får et problem, spør om hjelp, og faktisk greier å løse det, vær så snill å skriv hva du gjorde. Jeg ble så trist og oppgitt hver gang jeg leste i forumene et svar som bare sa "I figured it out, yay" "Yep, I've solved it"

 

Så lykke til.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...