Gå til innhold

M$ Update crash *LOL*


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Rart at vi ikke har sett en slik melding før... Jeg vil tro de fleste windows-brukere oppdaterer os'en jevnlig...? Dette lukter bilde-manipulering lang vei... :)

 

Du har kanskje riktig der, var litt dårlig kvalitet på bildet. En og annen piksel reduserer mye. Men vi får tro han siden det er Windows HomeEdition det er snakk om - kanskje det er en eller annen hardware komponent som ikke virker også.

Lenke til kommentar
Det kan virke som at han som bruker maskinen ikke er noen XP-guru, siden han både bruker den bakgrunnen ( :) ) og fordi han har Winzip quick-pick enabled... :) (Dette var bare to eksempler)

Hvem gidder egentlig å bruke ressurser på slikt? :wink:

 

Vi er litt kritikere her, la merke til ikonet for skrivebordsopprydding også. Det kan du slå av ved å høreklikke på skrivebordet og velge -> egenskaper -> Skrivebord -> Tilpass skrivebord og krysse bord opprydding på skrivebordet.

 

QuickPick for WinZip er bare tull, ikke glem å slette alle programfolderen til WinZip i startmenyen når du først fjerner det. Jeg sparer ikke på linker jeg ikke bruker :)

Lenke til kommentar

Nei, meldingen er nok reell den.

 

Logo-testingen er vel dette greiene som kommer opp i 95% av tilfellene ved installering av programmer. Der man må trykke "fortsett SELV OM testing ikke er bestått" eller noe...

 

Tror det er en slags autentisitets-test fra MS, og de tester om programmet du installerer har en slik logo...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...