Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan dere teste Macbook 13"en også? Får en slik som skolepc til neste år nemlig :)

MacBook har nå omtrent de samme spesifikasjonene som "gamle" MacBook 13", og koster 2000 kroner mindre. For kjappere prosessor, dobbelt så mye minne, bedre batterilevetid, bedre grafikkytelse, bakgrunnsbelyst tastatur og kabinett i aluminium hadde jeg personlig spandert på meg de to lappene ekstra og gått Pro...

 

Men uansett - tar du en kikk på MacRumors Buyer's Guide vil du se at MacBook trolig også får en oppdatering før skolestart. Vi vil i så fall ta en nærmere kikk på den modellen når det skjer.

Lenke til kommentar

Lurt å vente å kjøp Mac faktisk, Intel Sandy Bridge arkitekturen (bedre enn Core i7) vil komme senere i år http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_Sandy_Bridge_(microarchitecture)

Hehe, det er jo alltid noe nytt på vei. Det beste er å vente så lenge som mulig, men kjøpe når du må eller har lyst på noe nytt, og deretter stikke hodet i sanden (altså ikke lese om alt nytt som kommer/har kommet) i ett års tid.

 

Og for kjøp av Apple-produkter bruke MacRumors Buyer's Guide da.

Lenke til kommentar

Bra test! Savner at dere nevner batteritiden samtidig som dere snakker om at man kan få andre PC-er med samme ytelse billigere. Man får jo rett og slett ikke den batteritiden på en fullblods PC(tenker da ikke atom-CPU-er) som dere jo nevner tidligere.

 

Angående å vente på Sandy Bridge. i7 er jo flunkende nytt på Mac, ser ikke for meg at de går over til noe annet i år. Blir nok langt ut i 2011 før det skjer. Om ikke lenger.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...