Gå til innhold

Starcraft 2 beta 1. turnering


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Livestream er vel ikke særlig realistisk, det er jo ikke noe problem å åpne livestreamen på laptopen så man har perfekt scouting?

 

Nei så klart er det en sjanse for en eller annen kjiping ødelegger med å jukse. Derfor vi skal spectate. Hvis du blir tatt i åpenlys juksing så blir du svartelista for godt.

 

Også er det irriterende at Deac er raskere meg til å svare hver forbanna gang...

Endret av DagensDag
Lenke til kommentar

Vi pratet litt om det å kom frem til at det var litt teit å ha 100 race changes per pers iløpet av en turnering, men dersom dette er noe som er veldig negativt og ikke praktiseres noe annet sted enn her så er det klart at det kan endres.

Lenke til kommentar

Da har jeg "meldt" meg på og vil møte opp på Lørdag. :)

Kunne ikke valgt en bedre dag for min del!

 

Blir spennende å se hvor mange som faktisk møter opp, føler selv at SC milijøet var ganske glissent før i tia, så håper SC2 milijøet blir større og bedre.

Lenke til kommentar

Litt mer info:

 

Turneringen vil kjøres som "normalt".

Det vil da si BO3 single elimination.

Finalen blir BO5.

 

Jeg tar en sjefsavgjørelse å sier at påmeldingsfristen blir 13.Mai klokken 23:59 slik at vi får litt tid til å finpusse oppsett etc.

 

Vi trenger også et par frivillige til speccing av matcher i innledende runder. Send meg en PM dersom du vil bidra.

 

Angående Livestream så vil den mest sannsynligvis kjøres som det var planlagt i begynnelsen, et bittelite delay vil det være, men sannsynligvis ikke nok til å unngå cheat. Dersom VI mistenker cheat så vil dette bli slått hardt ned på. Du vil bli sparket ut av turneringen, ingame ID og forum ID vil blir notert og man vil bli nektet å spille i en turnering vi arrangerer i fremtiden.

 

Livestreamen er for de som etterhvert blir slått ut, og for alle andre som gjerne ikke har key eller som ikke vil delta, ville virkelig vært synd om et godt iniativ blir ødelagt på grunn av notoriske cheaters.

 

Utvalgt matcher vil bli streamet, mens så mange som mulig vil bli specced av "dommere".

 

Vil minne alle om at dette er en vennskapelig turnering som blir arrangert for gøy, med et lite noe attåt for utenforstående.

 

Håper alle vil bidra med gode vibber slik at turneringen for fint for seg, kan da med hånden på hjertet garantere flere turneringer i fremtiden, med gode sjanser for premiering til vinnere.

 

GL HF GG!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...