Gå til innhold

Nord-Norges største LAN


Anbefalte innlegg

4.-7. mars fyrer vi i gang igjen i Tromsøhallen, og etter at NAIT bestemte seg for ikke å arrangere i år er vi blitt Nord-Norges største LAN-Party og Tromsøs største rusfrie arrangement for "ungdom".

 

I år ser det ut til at vi kan komme opp i over 600 påmeldte og med normalt frafall vil det si at vi får noe over 400 deltakere pluss besøkende, men lokalene har kapasitet til mange mange fler så det er bare å hive seg med.

 

Vil også nevne at vi er non-profit og at overskuddet går tilbake til deltakerene i form av premier =) Hvilke compoer vi kjører bestemmes av DERE og det vil snart komme en poll opp på hjemmesidene våre. Men for å nevne noe som har vært kjørt tidligere: CS:S, CS 1.6, WoW, Trackmania, Dota, BF2, COD4, Halo 2/3, GoW2, RockBand, GH, Fast Graphics og så mye mer jeg ikke kommer på i farta.

 

Vi håper i år at mange fra Narvik-området velger å ta turen til Tromsø, og kan være behjelpelig med å få organisert bussing om mange nok ønsker å spleise på transport.

 

Se forøvrig våre hjemmesider på http://www.tromsolan.no

 

Litt mer om oss:

 

TromsøLAN er et årlig LAN-party. LAN-parties er arrangementer hvor datainteresserte samles med sin egen PC og kobler datamaskinene sammen. Dermed er det mulig å spille spill mot hverandre og utveksle data. De fleste LAN-parties har også en internettforbindelse. TromsøLAN mottar ikke hverken statlig eller kommunal støtte. Arrangementet er helfinansiert via deltakeragiften og samarbeidspartnere fra lokalt og nasjonalt næringsliv. Vi er det eldste LANet i Tromsø med god margin og årets arrangement blir det trettende i rekken.

 

Når:

Årets TromsøLAN blir fra torsdag 4. mars 21:00 - søndag 7. mars 15:00. Denne helgen er en del av vinterferien for skolene i Troms.

 

Pris:

Adgang til TromsøLAN med PC koster 400,- pr deltaker. Merk Besøkende kan få adgang til hallen for kr 150,-. Dette gir ikke adgang til å ta med sin egen PC, kun adgang til hallen utenom besøkstidene.

 

Internettlinje:

Ja, mer informasjon kommer.

 

Nettverk:

Det blir et helswitchet 100Mbps lokalt nettverk med gigabit backbone.

 

-Stig Jakobsen, Admin@TromsøLAN

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...