Gå til innhold

Årets beste mobiler


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Samsung Jet.. Ok, en helt grei telefon den.. Dama har den, men syns brukergrensesnittet på den er rævva.. I alle fall hvis man er vant med iPhone.. Touchskjermen på Jet er bl.a. utrolig dårlig, og "skrivebordet" er rotete og dårlig lagt opp! Men funksjonene fungerer greit og kameraet er jo MYE bedre på Jet enn på iPhone..

 

En annen ting som er flott er at iPhone fornyer seg selv hele tiden.. Jeg ringer kjempegreit med den, sender tekstmeldinger i vilden sky, tar greie bilder (PÅ DAGTID), sender mms og gjør egentlig alt det en telefon skal gjøre..

 

Men alle applikasjonene som kommer til den, gjør at man aldri går lei! Jeg har hele tiden gått lei S.E., Nokia, Samsung, LG osv. etter noen mndr.. Men har hatt iPhone i ett år nå, og er ennå ikke lei! Hvorfor? Pga applikasjonene! Kort og godt!

 

Burde i alle fall vært med på listen, selv om den ikke er best om man ser på specs. Men som "folketelefon" er den helt klart best!

Lenke til kommentar

Mobilen.no sine tester virker å være ren synsing. Og konklusjonene strider i ganske mange tilfeller mot resultatene i grundigere tester, utført av mer seriøse aktører som f.eks. GsmArena og PhoneArena. Potensielle mobilkjøpere bør ikke la Mobilen.no sine tester være med på å avgjøre hvilken mobiltelefon de kjøper.

 

Hei, vi i Mobilen.no er så heldige at vi har Norges mest erfarne mobiltester i vår fagredaktør Espen Swang. Vi følger nøye vår testmal når vi utfører våre mobiltester, og bruker i størst mulig grad både ytelsesmålinger og andre objektive kriterier når vi tester.

 

Men som i all testing vil det alltid være elementer av smak og behag, spesielt når det gjelder vekting av kriteriene. Derfor jobber vi nå med å utvikle Mobilen.no slik at dere lesere kan få skrive deres egne anmeldelser, og har lansert tjenesten Finn din mobil, hvor du selv kan velge hva som er viktig i ditt valg at telefon. Dermed kan du selv sette vektingen etter egne preferanser.

 

Vi tar selvsagt gjerne mot innspill på hvordan vi kan bli bedre på både tester og annet stoff på mobilen.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...