Gå til innhold

PS3-Klan søker medlemmer. :)


Anbefalte innlegg

S.M.A.R.T. Assassins er en klan for skytespill på Playstation 3 som er på jakt etter nye medlemmer. Vi begynte som Killzone 2 klan og har spillt en del Uncharted 2 sammen. Nå som det har kommet er det Modern Warfare 2 det kommer til å handle om en god stund, derfor ser vi etter nye medlemmer som ønsker å bruke litt tid på å spille i klan. Alle i klanen snakker norsk så kommunikasjon skal flyte bra og vi vil gjerne spille sammen med andre hyggelige gamere fra hele landet.

 

Hovedfokuset vårt er å ha det gøy, le litt, lære litt teamwork og legge våre fiender under oss. S.M.A.R.T. Assassins har en hjemmeside med en ærekodeks du kan finne her Hvis du har spørsmål eller er interessert kan du ta kontakt på forumet vårt.

Endret av Gulrot
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Flyttes til en mer passende kategori.

 

Forøvrig er jeg ganske interessert i å være med selv, men må se det an litt. Har ikke så veldig mye tid til overs om dagen.

 

Takk, takk, jeg tenkte ikke lenger enn at det passet inn i sony kategorien og var for lat til å lese vidre.

 

Mesteparten av klanen er "voksne" gutter som har full forståelse for at man har et liv ved siden av playstation. Eneste vi kommer til å gi folk litt kjeft for er om de melder seg opp på en klankamp og ikke møter opp uten å varsle. Men utover det er vi en avbalansert gjeng gutter som koser oss med å skyte hverandre og andre fulle av virtiuelt bly. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...