Gå til innhold

Hydra - GPU revolusjon på vei?


Anbefalte innlegg

Vet ikke hvor mange som har fulgt med på selskapet Lucid som holder på med en skaleringsbrikke for flere skjermkort, kalt Hydra. Syns det er litt merkelig Gamer.no ikke har skrevet noe om det, men mulig pga. de ikke er teknologirettet i stor grad. Uansett kan dette revolusjonere spillverden sett på ytelse og muligheter.

 

For den som lurer hva Hydra er. Det er altså en brikke som står mellom CPU og PCI-Express og skalerer signalet fra skjermkortene. I motsetning til Crossfire og SLI som skalerer frames. Dette gir nærmest perfekt skalering og tillater bruk av både ATI - og Nvidia-skjermkort (krever Windows 7 pga. den støtter flere drivere).

 

2x16.jpg4x8.jpg

 

 

 

Det første hovedkortet som skal bruke denne brikken (Hydra 200) blir MSI Big Bang som kommer 29. oktober. Er det noen her som har planer om å skaffe seg denne? Jeg kommer til å gjøre det så frem som testene viser hva Lucid lover. Tidlige tester har vist potensial.

 

Du kan lese en del om Hydra 200 og MSI Big Bang her

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om teknologien holder det meste av det den lover vil det få ganske store innvirkninger på PC-markedet. Dog fremdeles bare på nisjemarkedet i starten, slik som oss gamere. Ser også fram til tester nærmere november. Kommer til å kjøpe MSI Big Bang straks jeg ser at produktet holder mål.

 

Litt mer om teknologien kan også leses hos Extremetech:

 

http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2353999,00.asp

 

Intervju med en av folkene bak her:

 

http://vimeo.com/6700209

Endret av TCi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...