Gå til innhold

Dette betaler du i gebyr


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg skjønner ikke hvorfor SIM-kort på død og liv skal være gratis. Det er jo overhodet ikke gratis å produsere. For all del, 250 kroner er nok litt i overkant - burde kanskje vært nærmere 100,- - men å mene at SIM-kort burde være gratis blir bare dumt.

 

Dessuten mener jeg å huske at prisen for gjenåpning (i alle fall hos NetCom) er hvis du har fått abonnementet sperret etter ikke å ha betalt faktura. Med mindre noe spesielt har endret seg i det siste så koster det selvsagt ikke 250,- å gjenåpne abonnementet hvis du f.eks. ringer inn etter å ha fått telefonen stjålet.

 

En ting er å liste opp en masse gebyrer, det kan alle gjøre, men dere burde heller brukt litt ekstra tid på å sette dere inn i gebyrene enn å lete dere i hjel på Chess' sider.

Lenke til kommentar

Det koster ingenting å gjenåpne abonnementet hos NetCom dersom dette har vært sperret pga kredittgrense overskredet, mistet eller stjålet telefon. Kun gjenåpningsgebyr dersom man utelater å betale faktura og abonnement derfor går til sperring.

Lenke til kommentar
Jeg tipper det er slik hos de andre operatørene også, men det kommer ikke fram i det hele tatt i artikkelen.

 

Oppdatert artikkelen. Dere har helt rett; gjenåpningsgebyret gjelder kun dersom abonnementet har blitt sperret ved manglende betaling, ikke tap av mobilen eller tyveri. Enkelte operatører skilte mellom dette i sine oversikter, mens det ikke kom godt nok frem hos NetCom og Tele2. Jeg har imidlertid fått bekreftet fra operatørene at jeg tok feil i min tolkning av prisoversiktene.

 

Svar på SIM-kortargumentet ditt kommer i del 2 av denne saken som publiseres i løpet av dagen. ;)

Lenke til kommentar

Er da helt greit med gjenåpningsgebyr dersom abo er sperret pga manglende betaling. For det første går det flere purringer før sperring i tillegg til at alle tilbyr betalingsutsettelse. Eneste grunn til å få abo sperret da er at du ikke gidder å kontakte leverandør og heller legger faktura i skuffen.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...