Gå til innhold

Yamaha TZR 08 mod trim?


Generales

Anbefalte innlegg

Heisann, har lest litt rundt og undersøkt litt rundt, og har funnet ut at folk på f.eks diskusjon.no er helt anti-trim.

Jeg kan forsåvidt være enig med det, siden de fleste vil bruke de ulovlig på veien.

 

Men jeg driver litt smått med bane-racing eller hva jeg skal kalle det på lukket område eid av familie. Og vi tenkte at vi skulle bruke litt penger fra lommeboka og teste litt forskjellige trim (b.la).

 

Vi har to forskjellige sykler, der jeg har tzr 2008 mod, km. stand er 335 på min. kameraten min kjører en Derbi, men det har ikke noe å si :p

 

Så, la oss gå over til mitt spørsmål. Hvilken trimpotte får jeg maksimalt utbytte av sammen med orginalsylinder? skal helst ikke bruke over 2k ,- på det, siden vi har tenkt å bytte litt "innmat" etterhvert også. En liten ting til er at jeg helst vil ha utseendet med meg (at den ikke skal se ut som et juletre som har stått 2mnd. så vil helst ha potte som ligner på org. potta, eller noe i den duren!)

 

For de som tenker "hmm, bare trimpotte? er det noe vits?": vi har tenkt å konkurrere mellom forskjellige potter i begynnelsen, og hvis det slår ann blant oss og noen andre å race privat så legger vi litt mer tid og penger i det! (hobby).

 

takker for svar :) helst seriøse svar!

(ps. legg gjerne med link til norske nettsider der de har dette. vet om speedoptions.no, men vet ikke hvem jeg skal velge.=

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...