Gå til innhold

Vollvik: - Vi gjorde en supertabbe


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ingen grunn til jubel over dette !

 

Når Talkmore selger 3000 ringeminutter og 150 sms for 349 kr. og Onecall delger 1500 ringemin pluss 150 sms 15 MMS 25 MB for 299 pr. mnd er ikke dette rare greiene.

Lenke til kommentar

Det øverste nivået blir jo uansett heller ikke Norges billigste. Mobildeal har 3000 ringeminutter og 3000 SMS meldinger for 624 kr pr mnd. Datatrafikk på 0,99. Så for 24 kr ekstra pr mnd får man 1500 sms og LANGT lavere datatrafikk.

Lenke til kommentar

Nei, LUDO er fortsatt ikke billigst uansett hvordan man snur og vender på det.

 

Men av en eller annen grunn omtales LUDO likevel nesten utelukkende positivt av landets journalister. Why???

Lenke til kommentar

Nå er ikke ludo en direkte service provider (såvidt jeg vet - med mindre de har gjort noen endringer her)? De leier tilgang til Telenors nett gjennom Ventelo. Man må regne med at ventelo skal tjene sine penger, så det sier seg selv at Ludo må komme med smarte abonnement for å i det hele tatt tjene noen kroner. Hvis ikke planen er å bygge opp en kundemasse og deretter selge den. Smarte abonnement er abonnement som høres billigere ut enn de er - det er nok av folk som ringer mindre enn de tror men likevel kjøper fast pris abonnement. Og det er klart at da tjener operatøren penger.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Gjest John Erik

Og hvor ble det av 'de nye nivåene' innen Ludo Blå?

.."Vi jobber på spreng og dette vil komme inn så fort som overhodet mulig, legger Vollvik til."

Imorgen er det 4 uker, siden dét ble sagt...

Rir ikke samme dager som de saler, nei ;-)

Lenke til kommentar

Du kan trøste deg med at han ikke kommer til å endre dette. Han gikk ut i Bergensavisen for 6 mnd siden og sa at de skulle endre prisene på kontantkortet da avisen stillte noen kritiske spørsmål om prisene der. Overrasker meg gang på gang av avisene lar seg bruke nok en gang av han. Han hadde jo en "herlig" blogg på ludomobil hvor han kritiserte Tele2 for ikke å endre prisene for alle kundene når de gjorde prisendringer, har alle Ludokundene fått gratis ringetid eller kun de som har T6? Hva han hadde svart på dette kunne vært spennende lesing...

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...