Gå til innhold

7 ting du må vite om Windows 7


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Dr. Anton Fnatt

VÅS!

Operativ systemet ER den hellige grav.

At så mange har sagt før meg: "Folk bruker ikke operativsystemer - de bruker programvare" - får stå for deres egen regning. Dette er etter min mening en bevisst avsporing for å få forbrukerne til å tenke på andre ting! Min laptop kjører fremdeles med Windows 95, som var det suvereneste PC operativsystemet så langt. ALLE mine Windows 95 systemer gikk kjempe! Beklageligvis ville ikke 'industrien' kladde mer på det fordi de trengte å fornye seg for å tjene mer penger, da nettbanken min ikke ville akseptere Windows 95 skjønte jeg at det var slutt. Og slik blir det med Windows XP, sikkert Vista og W7 også.

For det er ikke etter spørsmål fra MEG at den hellige gral skiftes ut, det er INNTJENING for Microsoft som bestemmer hva som jeg skal anvende på mine hjemme-PCer hvor jeg har 8 PC-er i hjemme- nettverket. Jeg er kjempe-tilfreds med XP, hvorfor skal jeg måtte skifte igjen? Spørsmålet er latterlig for svaret er åpenlyst. MEN - jeg har et kort under ermet og flere og flere finner det.

LINUX.

Bare frykt du industri. En vakker dag har vi fått nok, vi brukere av operativsystemer.

Lenke til kommentar
Gjest Kommende operativsystem?

Jeg bruker det på pcen min nå og det fungerer knirkefritt. Tar litt tid til å bli vant med den nye layouten men det mest lar seg personalisere slik at man får full nytte av den. raskere enn xp og penere enn vista

Lenke til kommentar
Gjest anonym

Windows 7 høres lovende ut, det at folk sier at den er bedre enn Windows Vista når det fortsatt er i beta (prøveversjon), er ingen tvil en positiv nyhet.

Selvfølgelig trenger Microsoft å tjene penger, bare ikke prisen på Windows 7 blir altfor høy.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Thomas Leo

jeg har windows 7 beta'n og den virker kjempebra :D

hvis man skal ha drivera til sin pc.

må man på hjemmesia til'n og laste ned drivere for vista 64-bit (32-bit hvis 64-bit ikke tilgjengelig)

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Har du installert 64-bit versjon? Kanskje 32-bit vil fungere bedre. Ellers kan du ta kontakt med telenor for hjelp og søke etter drivere på skriverprodusentens hjemmeside.

 

Vel, for å avinstallere Windows 7 må du rett og slett installere et nytt operativsystem. Har du windows 7 installert på din C partisjon, tar du backup av alt viktig på C-disken (bilder, dokumenter, favoritter etc.). Deretter gjelder det å skaffe seg en XP cd eller lignende å starte opp maskinen med den, formatere C og installere XP. Simsalabim, så er Windows 7 borte!

 

Har du installert Windows 7 i tillegg til et annet operativsystem gjelder det å formatere partisjonen/disken windows 7 ligger på og redigere boot.ini (redigeres via start - kjør - msconfig - boot.ini) til å kun ta utgangspunkt i det operativsystemet som er igjen, slik at du ikke får valget mellom to operativsystemer ved oppstart. Denne metoden krever imidlertid noe datakunnskap.

 

Merk at Windows XP ofte er enda dårligere til å installere drivere automatisk enn Windows 7, så uten å lete opp drivere manuelt kan du møte på problemer der også.

Lenke til kommentar

"Ja, og du kan faktisk bruke det fritt i over ett år - Windows 7 RC går først "ut på dato" den 1. juni 2010. Men i praksis er moroa over allerede 1. mai samme år, da vil nemlig herligheten begynne å slå seg av annenhver time."

 

Har du kortere år enn oss andre? :p

 

Innstallerte Win 7 Pro fra technet på fredag. Brukte RC før det.

Lenke til kommentar
"Ja, og du kan faktisk bruke det fritt i over ett år - Windows 7 RC går først "ut på dato" den 1. juni 2010. Men i praksis er moroa over allerede 1. mai samme år, da vil nemlig herligheten begynne å slå seg av annenhver time."

 

Har du kortere år enn oss andre? :p

 

Har nok ikke det. Greia er at jeg skrev dette i mai måned... B)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...