Gå til innhold

Gjett retrospillet-leken


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spillet er basert på en bok av en amerikansk science-fiction forfatter, det har både navnet på forfatteren og boken i tittelen. Jeg vet ikke hvor kjent forfatteren er, jeg har ikke lest noe av det han har skrevet (:blush:), men spillutvikleren har et ganske godt rykte når det gjelder denne typen spill.

 

Det foregår i fremtiden; menneskeheten har funnet en romstasjon full i romskip med pre-programmerte destinasjoner, og sender folk ut i disse for å utforske galaksen. Idet spillet begynner har du vunnet en bilett til en slik operasjon.

 

Jeg husker egentlig ikke så mye mer av historien, det er en stund siden jeg spilte det sist. Et av de norske spillbladene på 90-tallet, PC Player eller noe, lå en gratisutgave av dette spillet med et nummer, det var der jeg fikk det fra.

 

Noen flere bilder:

Skjul
173323.jpg

 

569248.png

 

569251.png

 

569275.png

 

edit:dobbelpost

Endret av KMK
Lenke til kommentar

'F' i fornavnet til forfatteren, 'P' i etternavnet hans, 'G' i selve navnet på spillet, samme navnet som boken spillet er basert på. Førstebokstaven i navnet på utvikleren er 'L'. :p

 

Jeg vet ikke helt hvor mye den informasjonen faktisk hjelper folk, så jeg kan jo si at utvikleren også har laget spill basert på bøker av andre forfattere, som Spider Robinson, Terry Brooks, Piers Anthony, Robert Jordan, Margaret Weis og Tracy Hickman.

 

Nå burde det være mulig å finne ut av det. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...