Gå til innhold

Gammelt gullgraverspill. Noen som vet hva det heter?


Anbefalte innlegg

Når jeg var liten (for sikkert 15 år siden) hadde jeg et spill der du var en gullgraver. Du måtte kjøpe mat og lys og hakke og annet utstyr, så måtte du dra ut av byen og til gullgruven og hakke etter gull, som du kunne dra tilbake og selge osv. Du kunne bli angrepet av banditter hvis du gikk utenfor veiene på verdenskartet, men jeg tror ikke det var noe rpg. Er det noen som har prøvd dette, og evt husker hva det heter? klemz

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bare be den bli flyttet av en moderator du, ingen problem :)

 

Ang. spillet trudde jeg først du mente ett av de Gold Digger spillene i flashversjon, men etter videre lesing ser det ikke sånn ut.

 

Har prøvd å lett rundt på Google men finner ikke noe som lignet på det du beskrev, så du får håpe noen av retrospillerne klarer å grave noe fram i hukommelsen og finne svaret.

Lenke til kommentar

Oj, oj, oj – dette spillet har jeg brukt nesten like mye tid på som Rollercoaster Tycoon og Settlers-serien!

 

Husker det var like skummelt hver gang jeg løp over ødemarka på let etter mer gull, sjansen var stor for at en innpåsliten røver eller slange tok knekken på meg.

 

Var det noen som i det hele tatt fant gruven som var markert på kartet? Til tross for at jeg må ha brukt langt over 100 timer på spillet, klarte jeg aldri å fullføre det. Kanskje det er på tide å gjøre det nå?

Lenke til kommentar

Hehe, jeg fant faktisk ut at jeg kom lenger på dette spillet når jeg var 5 år gammel enn det jeg gjør nå. Før kom jeg meg alltid inn i en gruve og kunne begynne å grave, mens nå finner jeg ikke noen gruve i det hele tatt, og jeg klarer ikke å fylle vann. De slangene løper jeg heldigvis fra lenge før de får bitt meg da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...