Gå til innhold

Den kjære gull-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er ikke det som er irritasjonsmomentet heller, ganske enkelt bidrar disse personene ikke til at Titanium nodes spawner i Icecrown, de lar andre gjøre jobben med å plukke saronite ores og så tar de titanium. Vi som miner Saronite gjør oftest dette nettopp for at titanium skal spawne, om ingen tar Saroniten spawner heller ikke titaniumen.

 

Man blir irritert av personer i instanser som ninjaer items, samme tilfelle her.

Lenke til kommentar
Gidder faktisk ikke gjøre Son's of Hodir dailies lengere heller etter at du kunne levere inn de Ulduar tingene og få rep for dem. Knerter bare noen monster i ny og ne i icecrown for å få reppen jeg trenger.

 

Har irritert meg litt nå over Icecrown og Saronite. Titanium er en rarspawn så den spawner der Saronite spawner. Så når oren spawner er det sjangse for at spawnen blir rich saronite, saronite eller titanium. Dessverre har jeg opplevet at mange forbanna alliance spillere (dessverre er det slik på Bronzebeard) flyver etter de som miner men tar ikke noe saronite selv. De venter heller til de ser en titanium node spawner så tar de den. Dette irriterer meg grenseløst.

 

på Draenor er det heller motsatt her er det horde som ikke miner saronite

Lenke til kommentar

Vil det være best å selge adamantite og oppover som ore eller bars? Holder på å lvle miningen til DK'en min, så jeg kan få penger til gear, og etter det kjøpe alle mats til 300 bs. Akkurat 300, fordi etter dette punket vil det være lett å farme mats, f.eks så er det STAPPFULLT av fel iron i Hellfire Peninsula.

Lenke til kommentar

Ore-krigen tok helt av med wotlk på Khadgar.

 

På horde:

Cobalt ore: 30g pr stack

Cobalt bar: 35g pr stack

Saronite ore: 35g pr stack

Saronite bar: 40g pr stack

Titanium ore: 100g pr stack

Titanium bar: 10-15g pr bar.

Titansteel: 175g... pr bar.

 

Jeg selger sjelden bars og ore, men bruker det heller i smithing/engineering. Lager drøssevis av stash og gir til enchanters for disenchanting, slik at jele gildet får noe igjen for det. Engineering ble også veldig bra pengeinnsamler etter Mechano-Hog :D. 14k g i craftingpris. Tjener dog ikke mer enn 1.5k, men om jeg står for mats tar jeg 18-19k gull.

 

I tillegg har jeg en transmutation master, som stadig gjør 8 saronite bars til tianium bars ^^.

Endret av EagleJin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...