Gå til innhold

Den koselige warriortråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Talentbuilds.

 

Poster foreløpig en fury (pve) og en protbuild da jeg ikke har snøring på arms atm og fury pvp er veldig mye smakssaker i så føler at jeg ikke skal rette noen inn mot hvordan de skal specce fury pvp. Post gjerne kommentarer på builds og egne builds du føler er bedre.

 

Prot:

Raidspec (15/5/51)

http://www.wowhead.com/?talent=LAM00fZhbZVItrx0zidczsGo

 

Fury:

Pve (18/53/0)

http://www.wowhead.com/?talent=LN0c0fhZGx00E0ubeRVkAo

Lenke til kommentar

Forskjellen fra tidligere er at folk ser etter "tank" og ikke "prot warrior". Om serveren har en sunn spillerbase, så har de fleste tanks også noe å holde fingrene i :)

 

Holder for tiden på å levle opp min warrior, og nærmer meg nå level 74. På grunn av dårlig prot-gear (Karazhan + Blues) og mangel på begeistring for prot-leveling har jeg valgt å gå Arms, men jeg føler det går ulidelig tregt! Skal jeg snuse på Fury med ~120 hitrating?

Lenke til kommentar

Fiser fortsatt rundt med Bloodmoon og synes Troll Butcher frister mer, evt. De-Raged Waraxe som snart er aktuell. Tenker jeg fortsetter med Arms til 74 og så skifter til Fury på 75 med De-Raged Waraxe og Bloodmoon (evt. Troll Butcher skulle jeg få tak i den). Vil da sitte på ~150-160 hitrating samt 3% fra talents, og vil vel da ligge på rundt 8-9% tilsammen, som skulle yellow-cappe meg?

Lenke til kommentar
Jeg lurer på om noen mener at warriors har blitt litt mer avleggs nå som Death Knight tanks har kommet for å bli? Eller warrior fremdeles den beste tank-klassen?

 

Kan ikke si jeg synes det, slik som Kuldesjokk sa, folk tenker ikke på tanks som BARE warriors. Men hvis jeg for engang skyld skulle spille på alten min i heroics, ville jeg nok ikke ha valgt en DK tank, kan ikke begrunne det kjempebra, men jeg vet liksom ikke så mye om de. Så foretrekker de gamle Warriors, Paladins og Druids <3

Lenke til kommentar

Jeg er selv warrior.....men fury:D Ang tanks så funker DK meeeeeget bra som tanks(fra heroic til naxx), de har null problemer. For å være helt ærlig opplever jeg heller at vanlige prot-warriors har større problemer med aoe tanking enn alle de andre tank-klassene. Dette skjer seff velig skjeldent, men når det har skjedd så er det warriors det har skjedd med:) Kan selvfølgelig bare være tilfeldig, men dette er min erfaring.

Lenke til kommentar

Det at warriors "sliter" litt mer med aoe-tanking kan være at de har Thunderclap og Shockwave, mens Paladins har Consecration og DK's har Death and Decay som ticker hele tiden. Dog D&D har cooldown på noen minutter (?). Men har selv ikke store problemene med å aoe-tanke, bare slenger på marks så kan de dps'e marked target og da blir det easymode.

Endret av Matseh
Lenke til kommentar

altså jeg mener ikke at protwarriors sliter da. Jeg går jo heroics nesten hver dag, og det er ikke mange gangene jeg har sett at warriors har hatt en løps mob^^ Men nå spiller det snart ingen rolle om enkelte mobs ikke blir tanka lenger.....gruppene har jo som oftest sinnsykt høy dps nå :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...