Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Installere anlegg


Anbefalte innlegg

Har vert ute og handlet dette i dag.

Bak: http://www.jula.no/6-5-bilhoyttaler-4-ohm-2-pakning-140322

Front: http://www.biltema.no/no/Bil---Mc/Bilstereo/Hoyttalere/Bilhoyttalere-4-2-veis/

Sub: http://www.biltema.no/no/Bil---Mc/Bilstereo/Hoyttalere/Passiv-basskasse/

Sluttrinn: http://www.biltema.no/no/Bil---Mc/Bilstereo/Forsterkere/Sluttrinn/

 

Det jeg da lure på er hvordan jeg skal sette dette sammen?... trenger jeg noen ekstra ledninger? Hvor/hvordan skal det kobles sammen. Må også legge til at cd spilleren er vell fra bilen var ny og vill helst ikkje bruke meir pe'nger, tror dere en cd spiller fra 1995 funker?

Akkuratt nå er ikkje det viktigste kvalitet, vil bare ha lyd i bilen igjen=)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kvalitet kan du glemme ja, men litt lyd blir det forde om det kommer til å låte fælt... ;)

 

Du trenger selvfølgelig div kabler for å få lyd i dette, som strøm til forsterkeren, jord til forsterkeren, remote til forsterkeren, og signalkabel til forsterkeren (HVIS spilleren har linjeutganger da) Du trenger også høyttalerledninger til alle høyttalerene.

 

Siden du knapt nok vet at du må ha ledninger osv, så tror jeg du burde få litt assistanse når det skal kobles opp, så slipper du å brenne opp bilen din ;)

Lenke til kommentar

Hei, vil sterk fraråde deg frontsettet og baksettet dersom du lytter på noe annet en elektronisk musikk. Frontsettet er skrale greier med bare et simpelt delefilter på diskant bestående av en elektrolyttkondensator ti 4 kroner. Jula-settet ser faktisk enda verre ut.

 

Vi vil hjelpe deg til å få den lyden du ønsker deg til lavest mulig kostnad. Dersom det er flest mulig desibel du er ute etter, så gå for det du linket til. Gjerne med en enda kraftigere forsterker. Da vil tralle-bilene snu seg etter deg. Skal ikke rakke ned. Har selv hatt enda verre anlegg en deg da jeg var 18 for 16 år siden.

 

Tips (dersom du trosser alle warnings og går for tralle-anlegg): Sørg også for et passiv HP filter til frontsettet på ca 200 Hz, min 12 dB/ okt. Da vil du minsker du sjansen for å få membranen i trynet!

 

Cd-spiller fra 1995 lager lyd.

 

Jeg ville satset pengene i en god bilstereo og et bra frontsett, uten at jeg vet hvilken type bil du har. Er du så heldig å ha en Golf, så er du på god vei. Gamle golfer er som skapt for bilstereo -med 6,5" i dørene og du er på god vei. Men ikke lytt til oldingene....

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Fikk det til og funke. Fikk hjelp av en som kunne dette her, virket fint en ukes tid. Men nå slår ikkje forsterkeren seg på. Alle sikringer er intakt ser det ut som og alle kabler er koblet til forsterkeren. Men ikke noe lys/lyd i forsterkeren...noen som vet hva det kan være?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...