Gå til innhold

Blåtann til forsterker


Anbefalte innlegg

Hei, jeg ønsker å koble mobil, pc og div til anlegget via bt til men forsterker. Ønskr altså å overføre lyd over bt.

 

Noen som har noen erfaringer med løsningen, eller anbefalinger til produkter. Vet at Belkin har en, sett litt på eBay, men ikke funnet noe spesielt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Jeg har denne selv:

http://www.hifiklubben.no/produkter/streaming/streaming-tilbehor/qed_uplay-bluetooth-receiver_-.htm

 

lydkvaliteten er ikke helt på topp da du taper litt i overføringen, så det høres ikke fint ut hvis du skrur opp volumet (type høyt, fest etc). ellers så har enheten du spiller av MYE å si. mobilen min samt begge bærbarene mine hadde for dårlig sender til å klare å streame spotify premium over avstander lengre enn 1.5meter fra motaker. da forsvinner mye av poenget. Med iPad derimot kunne jeg glatt streame musikk fra avstander rundt ca 10 meter. Brukte da den innebygde musikkspilleren så kan være at den har lavere kvalitet på musikken, og at det er derfor den klarte å streame. Vet ikke begrensningene på bluetooth.

 

Tipper det koker ned til avspillt mediets kvalitet (kbps) og enhetens sender.

 

Anbefaler ikke bluetooth løsning, men hvis du vil prøve det har jeg en mottaker til overs så er bare å sende en PM.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Senderenheten har ingenting å si på kvaliteten så lenge du er innenfor rekkevidde. A2DP codecen derimot er ikke spesielt imponerende, og er 192kbps med ekstremt lavt nivå av komprimering (kan vel sammenlignes med mp3 på 96bkbps). Grunnen er at bluetooth-standarden setter krav til lavt strømforbruk, derfor er for hard komprimering utelukket (eller, var for 3-4 år siden når standarden ble definert).

 

Siden signalet er digitalt hele veien så har som sagt ikke avspiller eller sender noe å si - så lenge du er innenfor rekkevidde av det senderen klarer.

Det finnes en del oppjusteringer man kan gjøre for å forbedre lydkvaliteten, og dac i mottakeren har mye å si, men det er likevel begrenset hvor god lyd man kan få med et så dårlig utgangspunkt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...