Gå til innhold

Middels svak varme


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Right, jeg har glubla litt i det siste over de mystiske temperaturanvivelsene du finner på mat. Du vet - stekes på middels sterk varme i 4 minutter. Men hvor varmt er egentlig middels sterk varme?

 

Jeg har prøv å komme opp med en forklaring, men blir ikke helt enig med meg selv. Likevel, her er en teori jeg har. De fleste stekeplater har i dag en nummerering fra 1-6. Så hvis jeg tar de tallene og fordeler så ender jeg opp med noe slik:

 

6 - Sterk varme

5 - Middels sterk varme

4 - Varm

3 - Middels varm

2 - Middels svak varme

1 - Svak varme

 

Vel, dere skjønner tegninga. Problemet er bare at jeg ikke blir helt enig med med meg selv i graderinga.

Noen som har noen forslag?

 

(Og ja det er sikkert forskjell i effekt /temperatur fra komfyr til komfyr, men se bortifra det for nå.)

Endret av hakrist
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Er nok ingen kode for det. Det er rett og slett noe du må lære deg og ta på feeling.

 

Spiller ingen rolle. La oss lage en kode.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...