Gå til innhold

Datalagringsdirektivet - Hva kan DU gjøre...?


Anbefalte innlegg

Jeg har nå sittet og sett i hele dag hva folk har skrevet om det nye direktivet vårt. En periode måtte jeg rett og slett ta en pause, og gå meg en lang tur, fordi jeg ikke klarte mer. Jeg synes det er trist at folk ikke klarer å se de senere konsekvensene dette kan få. I dag lagrer de "bare" hvor, når, og med hvem, i morgen lagrer de kanskje også hva.

 

Det er ikke meningen å svartmale situasjonen, snarere tvert imot. Det er aldri noe som er for sent. Formålet vårt må væresamle all informasjon på ett sted, sånn at vi får en stor samling med viktige linker og arrangement vi kan holde orden over. Alt er til stor hjelp. Håper folk er villige til å poste viktige kommentarer, linker, videoer, bilder og andre dokumenter som har betydning.

 

Jeg vil stadig oppdatere førsteposten, og også poste det her om det kommer opp nyheter om demonstrasjon eller en evt rettsak mot statens vedtak. (De har allerede gjort det i Tyskland, og vunnet!)

For dere som tror dere ikke har mye til betydning! FEIL! Betydningen dere kan ha av å spre budskapet videre er av UVURDERLIG verdi!

 

Og hvis dette hjelper: Jeg personlig bryr meg vanligvis ikke mye om politikk, og er sjelden den som er spesielt engasjert. Vanligvis sitter jeg og ser på at andre mennesker engasjert går i demonstrasjoner for eller mot "halveis viktige" ting, før jeg gjør meg opp en kort mening og slår av tv-en.

Denne saken føler jeg er spesiell. Jeg føler media har dysset ned saken, jeg føler politikerne har misbrukt demokatiet vårt, (dette burde ha vært tatt opp til folkeavstemning) og jeg føler at vi begynner å miste grepet om vårt eget land.

 

Jeg er utrolig sterkt knyttet til mine besteforeldre og oldeforeldre og synes det ville vært trist og skamfullt å ødelegge det, det som våre forfedre så hardt har kjempet for, og bygget opp for oss.

Vi har ytringsfrihet, vi har demokrati, vi er mange ganger kåret til verdens beste land å bo. La oss være takknemlige og ikke kaste bort dette!

 

 

Håper at folk kan oppdatere linker de finner i sin første post de skriver i dette emnet, så blir det lettere å holde orden. Og gjerne med en liten beskrivelse bak!

Håper også at jeg kan være et lite bevis på at alle, selv den som vanligvis ikke interesserer seg; kan bidra med noe. Dette er den viktigste delen for at et demokrati skal bestå!

 

 

Viktige demonstrasjoner/aksjoner:

 

Demonstrasjon, Stortinget: 5. mai · 16:00 - 19:00

http://www.facebook.com/event.php?eid=201847203179628

 

http://stoppdld.no/ Underskriftskampanje mot DDL!

 

Linker:

 

http://no.wikipedia.org/wiki/Datalagringsdirektivet (Nesten et bevis på at det norske demokratiet ikke fungerer, scroll ned til bildet som viser hvor mange som er for og hvor mange som er imot. Direkte skremmende!)

 

Folket vant rettsak mot DLD i Tyskland:

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7413060

 

DLD virker ikke:

http://linux1.no/artikkel/4687/bevis-dld-virker-ikke-ifl-tysk-statistikk

 

Juridisk (Svært viktig i forhold en evt rettsak)

 

Brudd på menneskerettighetene, artikkel 12:

http://no.wikisource.org/wiki/Verdenserkl%C3%A6ringen_om_Menneskerettighetene

 

Lov om styrking av menneskerettighetenes stilling i norsk rett:

http://www.lovdata.no/all/tl-19990521-030-0.html

 

 

 

 

Jurister, leger, rørleggere, fotballspillere, muslimer, buddhister, kristne, mørkhudete, hvite, pensjonister, ungdommer, venner, uvenner, bekjente, dere som jeg misliker, dere jeg elsker, dere jeg hater, dere som slår ned noen på fylla, dere som vanligvis ikke bryr seg, dere som står med Redd Barna bøssa på en lørdags formiddag, dere som raner kiosken på hjørnet, og alle andre:

 

Jeg er villig til å stå side om side med dere, når vi viser for styresmaktene at vi ikke er villige til å se på at VI, det norske folk, blir frarøvet rettighetene våre!

 

 

"Let it not be said

that no one cared,

that no one objected

once it's realized that

liberties and wealth

are in jeapordy."

- Ron Paul

Endret av Dead_Mile
  • Liker 8
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...