Jump to content

Dobain

Medlemmer
 • Content Count

  285
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

79 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. VG er drit. Ren politisk kanal. Null harmoni med et forum som dette.
 2. Jeg oppgraderte min første pc gjennom hardware.no i rundt 1998 gjennom prislistene de hadde. Var vel voodoo 2 hvis jeg husker rett. kjøpte fra multicom mener jeg. Kort tid senere så ble det hovedkort og prosessor og diverse annet. Deilig å bare kunne ringe direkte og få hjelp på nøyaktig hva jeg hadde kjøpt feil og hva som ikke passet i forhold til nå hvor det rett og slett ikke er mulig å kontakte via telefon. Minuset var jo at det var 3 ukers leveringstid på alt man bestilte. Hardware.no har jo blitt søppel etter de ble kjøpt opp. Er jo mer fokus på elbiler enn prosessorer og tester. Før var jo hele fokuset data, nå er det bare en gjørme av alt mulig drit. Diskusjon.no kommer til å bli det samme, men først må man registrere seg med fullt navn, så skal alt modereres til PK døde. Ingenting kommer til å ordne seg, de kommer til å ødellege diskusjon.no nett som de gjorde med hardware.no. VG/MSM er en maskin som tror den er en liten lett toyota men er egentlig en bulldoser som pløyer over og ødelegger alt den kommer over.
 3. Hallo 2004, dette er 2020. I år så startet vi året med en pandemi. Norge gikk veldig kjapt tom for håndsprit (Om et par år så vil du se at slikt begynner å dukke opp på arbeidsplassen din). Veldig mange gikk da i gang med googling (søking, som altavista) av hvordan lage etanol. Det viser seg at i 2020 så kan man lage 96% med et bryggekar i plast, noen meter 12mm kobberrør, effektregulator, en grilltenner samt noe gjær, sukker og vann. Det er slutt på de tidene hvor hjemmebrent luktet en blanding av rumpe og ballesvette og du lå i fosterstilling i 2 dager etter inntak. Når kan hvermannsen lage dette på rommet sitt helt lukt og risikofritt og med hjelp av 2 meter kull så får man den reneste alkohol som man kan smøre sine smittebefengte hender med.
 4. Endrer folk vanene sine enten ved å gå over til el-bil eller kollektivt så må fortsatt de samme pengene samles inn da dette er penger de har budsjettert at skal brukes/er brukt. Da sier det seg selv at både kollektivt og el-bil vil bli dyrere og dyrere å bruke. Skatt er stabil inntekt, folk ønsker å jobbe. Bompenger er risikosport da ingen faktisk ønsker å betale de pengene. Bompenger er en genial måte å få folk over på el-biler, men om få år så betaler de like mye som fossilbiler. Men da er det så få fossilbiler igjen at de kan lage noen sinnsyke avgifter på disse så ingen kjøper de, og vips så er de tilbake til den normale inntekten på bompenger igjen, med normalpriser på bompenger for elbiler og folk har ikke råd/lov til å gå tilbake til fossilbiler. Ingen politikere så for seg denne enorme veksten av elbiler. Alle har snakket varmt om miljø og har nå malt seg inn i et hjørne og lurer fælt på hvordan de skal sikre fremtidige inntekter på bomringene som selvfølgelig er viktigere enn miljø for dem og samtidig vinne neste valg. Veiprising blir håpløst. Google og de der følger med på hvor vi befinner oss, men det kan vi faktisk selv bestemme om de skal eller ikke. Med veiprising så har vi ikke noe valg, da kan STATEN følge med på hvor vi er til enhver tid så lenge vi bruker bilen. Det er ille nok at de nå kan følge med på når vi er hjemme og mer eller mindre se hva vi driver på med i huset gjennom de nye strømmålerne. Bompenger har blitt dratt for langt. Folk er lei. I en del andre land med bompenger så brukes de kun på nye veier. Man kan velge å kjøre på den nye fine motorveien og spare mye tid men betale noen kroner, eller man kan bruker lenger tid på den gamle veien, men ikke måtte betale bompenger. I Norge så setter de opp murer og tvinger folk til å betale uten at man engang vet hva pengene går til. Oljefondet kan brukes til vei. Vi har pengene. Veier blir værende i flere generasjoner, så de er der for oldebarna også. Men her holder jo staten på med å sette en effektiv stopper ved å rett og slett forby å bruken av oljefondet i Norge. Det kommer nok aldri en perfekt løsning, men å tvinge på mer og mer bompenger er nok den letteste, men den desidert mest risikofylte, usosiale og forhatte løsningen.
 5. Han har ikke demonstrert noe som helst. Vis meg gjerne bevismateriale. Til og med NASA som har jobbet med dette i lang tid har ikke fått det til
 6. Alt det der er tatt hensyn til. Har man Leaf så trenger man ikke tenke på å ta vare på batteriet, den gjør det selv. Til og med telefoner har dette lagt inn nå.
 7. Hvis de kjører sivilt søksmål så nytter det ikke komme med alle mulige idiot forklaringer som at naboen er synderen (seriøst? Legge skylden for noe du selv har gjort på en uskyldig nabo?) eller "gjester har gjort det". Det er ikke samme bevisbyrden I slike saker, så jeg håper de tar dere alle. Dere som mener at dere har full rett til å laste ned bør heller være mann nok til å stå for det dere har gjort.
 8. Jeg reiser mye til utlandet. For det meste langt utenfor EU og typisk til områder hvor man ikke reiser som turist. Det første jeg gjør er å Google hvor man får tak i lokalt sim kort. Det får man de fleste plasser på flyplassen. Noen steder gir man bare penger og mottar kortet, noen steder må pass vises og registreres, mens noen steder krever også fingeravtrykk. Jeg vil si at det er tullete å klage på prisen på data i utlandet når man bare kan betale en hundrings for 10+gb og få et lokalt sim kort. Man trenger ikke lenger et telefonnummer å ringe med for å kontakt. Fb, WhatsApp, Skype, mail er noe de fleste har, og de som ikke har kan umulig være verdt å bruke en formue på for at de skal få kontakt med deg, da er det bedre at de ringer deg på nummeret du har i landet du er i og får ta kosten selv. Problemet er heller dekningen rundt omkring i verden, den varierer stort.
 9. Ser ut til å fungere på samme måten som den som ble utviklet av noen studenter i Norge for noen år siden. Den ble utviklet med systemer fra Kongsberg defence systems. Den kunne se forskjell på han og hun mygg. Tror de fikk en A for prosjektet.
 10. Kuala lumpur singel 33 mann har blandede tilbakemeldinger foreløbig om å få jobben tilbake etter endt "tjeneste". så enten blir det permisjon og ingen problem, eller så blir det avslutning av norsk arbeidsforhold.
 11. Har fått jobbtilbud i et annet land (operasjonsansvarlig for en verdensdel, ganske sykt å tenke på da jeg aldri har tenkt på en slik stilling og aldri har hatt noen slike ambisjoner, er bare en arbeider som prøver å gjøre det som er best for firmaet). Har en ganske godt betalt jobb i norge. Jeg har muligheten til å leve mer eller mindre som en konge i dette landet; 200-300m2 luksusleilighet midt i sentrum av en stor by som folk reiser på ferie til, får reise gratis grunnet jobb over hele verdensdelen, masse ferie, samme lønn som i norge selv om utgiftene der er tilsvarende nærmere 1/4 av norge (og langt mindre skatt). Problemet er at jeg trolig må si opp jobben i norge og dermed kutter livlinjen til norge hvis ting går til helsike der nede. Jobber i oljebransjen så det sier seg selv at å flytte hjem igjen og få en jobb blir vanskelig med det første. Blir jeg i norge så beholder jeg trolig jobben min uansett. Hva hadde dere gjort?
 12. Jeg fikk samme driten for et par måneder siden, men jeg hadde brukt noe betalingsgreier der en gang i tiden, tror det var en kort periode hvor man kunne betale for større plass for x antall år tilbake. Ved hjelp at det så fikk jeg tilbakestilt kontoen, men det tok faktisk 3 uker får prosessen var ferdig. Jeg svetta litt da jeg var redd for at de kom til å stenge kontoen slik at jeg hverken fikk brukt daten eller windows telefonen heller da de har samme mail som bruker men det gikk fint. Kunne faktisk komme inn på mailkontoen via telefonen selv om det var sperret for innlogging via pc. Så trykk deg litt frem så ordner det seg nok!
×
×
 • Create New...