Gå til innhold

MSI GT680R - Et godt kjøp?


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Har sett meg lei på min gamle søppelmaskin, en utslitt Packard Bell EasyNote, og vurderer derfor sterkt å gå for denne tilsynelatende flotte nye maskinen. Mine foreldre reiser til USA i påsken og kan i den forbindelse skaffe den forholdsvis billig

 

Ønsker en pc som kan dra de fleste nye spill på ganske så høye innstillinger (Shogun 2! nam!). I tillegg kommer jeg til å bruke den til en del studier.

 

Ser at Newegg.com har hatt den inne til 1500$ før, men at de ikke har den inne for øyeblikket. vet dere om dette skyldes komplikasjonene som ble oppdaget rundt den nye sandy bridge-utgaven? Tror dere isåfall at de vil ha den inne igjen til påske? vanskelig å finne informasjon på nettsiden. kan jo sende en mail, men virker som det er mange glupe folk her inne som kanskje kan gi meg noen gode svar :)

 

Hvis dere har noen andre forslag til gode gaming-laptoper i ca. samme prisklasse, så er det bare å fyre løs. jeg har på ingen måte bestemt meg!

 

Takk!

Endret av Hatt89
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm... lite respons så langt.

 

uansett. kom over den her på Dustinhome.no

 

http://www.dustinhome.no/pd_5010546080.aspx?csref=pricecompare_kelkoo_1007&utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=ASUS+G53SW+CI5+2.3+4GB%2F500+GTX460M+15.6%22

 

Har lest mye bra om Asus G53SW, men syntes ikke spesifikasjonene stemte helt med det jeg har lest før (i5-prosessor, ikke i7 + 4gb ram, ikke 6). hvor mye vil dette evt. sette meg tilbake? ramen kan jo sikkert oppgraderes, men litt usikker på prosessoren. står jo ingen steder at det er Quad-core, noe jeg i utgangspunktet ønsket.

 

menmen, til under 10 000,- er det kanskje en god deal?

Lenke til kommentar

MSI GT 680 R er en god maskin til spilling ... og dermed allt annet, stort sett. Er i utgangspunktet litt skeptisk til byggekvaliteten på MSI's maskiner, men hardware'n er god. Designet liker jeg ikke, med lys og en gyselig oransje "dekorasjon" - men det er jo en smaksak.

 

Alternativene til denne, altså 15-tommere "gaming" laptoper, er:

Asus G53sw

Multicom Kunshan P150

Alienware M15x - R3 (når den kommer).

 

Vil anbefale både Asus G53 og Kunshan P150, et lite hakk foran MSI'en.

 

Når det gjelder Asus G53sw med quad-core prosessor, så skulle det være mulig å finne - Asus har ulike versjoner ute, det kommer an på forhandler.

Endret av thomit
Lenke til kommentar

Takk for bra svar Thomit! var til stor hjelp. ganske stor avgjørelse å ta det her. ikke lett...

 

hva tror folk om Sager/Clevo? må si jeg ble veldig fristet til å kjøpe en sager NP8130/Clevo P151HM1 som jeg fant på exoticpc. 15" og greier også! fikk lyst til å bestille den med følgende specs:

 

- 15.6” FHD 16:9 LED Backlit Wide screen (1920x1080) Super Clear Matte Type Screen-

- -2nd Generation Intel® Core™ i7-2720QM, 2.2-3.3GHz, (32nm, 6MB L3 cache)

- - IC Diamond Thermal Compound - CPU + GPU

- nVidia GeForce GTX 460M 1,536MB PCI-Express GDDR5 DX11

- ~ 8,192MB DDR3 1333MHz Dual Channel Memory (2 SODIMMS)-

- ~Combo 8x8x6x4x Dual Layer DVD +/-R/RW 5x DVD-RAM 24x CD-R/RW Drive w/Software

- ~ 500GB (w/ 4GB SSD Memory) Seagate XT 7200RPM NCQ Hybrid (Serial-ATA II 300 - 32MB Cache)

- No Additional Hard Drive in ODD Bay

 

1484 $ = 8335 kr

 

God deal?

Lenke til kommentar

Det er jo samme basismaskin som Multicom Kunshan P150, så dersom du tar sjansen på å handle utenlands (med alt det kan innebære dersom man skulle få behov for å reparere eller sende til service), så er det jo et godt kjøp - men det kan altså fort vise seg å bli dyrere i lengden. I praksis kan man i slike tilfeller bare glemme noen egentlig garanti, og stå for transportutgifter selv. Det kommer egentlig an på om hvor villig forhandleren er til å gjøre rett for seg. Jeg selv ville ha handlet hos Multicom, da jeg setter stor pris på den sikkerheten vi har her i landet, med forbrukerkjøpsloven.

Vær også obs på at endel brukere har rapportert om problemer med Seagate XT disken, med ulyder og at den henger seg opp til tider. Blir kanskje fixet med en firmwareoppdatering, men ha det i bakhodet.

Du skal vel også legge til for transport, fortollingsgebyr og merverdiavgift?

Endret av thomit
Lenke til kommentar

aha, samme basismaskin. flotte greier! :)

 

Det med garanti og støtte er nok det største aberet for min del ja. Kjipt hvis noe går galt og jeg står der uten krav på noe som helst, men for min del kan det være veldig mye å spare på å bestille den fra USA. Som nevnt i åpningsinnlegget skal mine foreldre til Florida i påsken. Lurer på om jeg kan få sendt den til leiligheten deres (den er eid av et vennepar av dem). virker ikke som om det skulle være noe problem. da blir ikke frakt noe særlig dyrt. toll... tja, det fins jo metoder hvis man er litt slu. 8500 i usa vs 14000 for samme oppsettet her hjemme. frister litt å drite i forsikringen da, men det kan jo straffe seg...

 

Dropper mest sannsynlig seagate XT hvis det er tull med den. holder lenge med standard 500gb 7200rpm-disk. slikt kan jo oppgraderes senere også

Endret av Hatt89
Lenke til kommentar

Clevo er en bærbarprodusent fra Taiwan, i likhet med de fleste av de egentlige bærbarprodusentene (Asus, MSI osv).

De lager barebones for andre forhandlere, dvs, chassis med strømforsyning, hovedkort og kjølesystem. De ulike forhandlerne over hele verden setter så inn hardware etter kundens ønsker (men som er godkjent og testet av Clevo, selvsagt), og setter sitt eget merkenavn på dem. Det selges knapt en eneste maskin med Clevo-navnet på. Her hjemme har vi Multicom, mens det mest kjente merkenavnet i USA er Sager. Der har de også merker som Malibal, AVADirect og Falcon. XoticPC er en forhandler som videreselger maskiner med Sager-navnet på. Det er mange i USA som foretrekker å kjøpe av Sager's videreforhandlere, da mange av dem har en bedre og kjappere service enn Sager selv. I Tyskland heter Clevomaskiner f.eks, Schenker, Cyber-System eller Deviltech, i England Kobalt .... osv. Så altså : Clevo P150 eller P151 (forskjellen her går på utseendet/farven) er samme maskin som Sager NP8130 eller NP8150, eller Multicom Kunshan P150.

Endret av thomit
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...