Gå til innhold

veiledning til ny utdanning


Anbefalte innlegg

hei.

 

har i det siste prøvd å finne ut hva jeg skal bli når jeg blir stor. er blitt 26 allerede, er utdannet kokk, og har jobbet som dette en god stund nå. for tiden jobber jeg som vikar i nordsjøen, og tar litt strøjobber på land.

sitter alikevel igjen med en magefølelse om at jeg en dag kunne tenke meg en type 8-4 jobb med fri i helgene og den slags. men, hva jeg skal finne på sliter jeg veldigt med å finne ut av, og lurer på om det finns noen offentlige tjenester som tilbyr veiledning til utdannelse og den slags.

 

ble litt knotete dette, men jeg tror jeg fikk budskapet frem.

 

på forhånd takk for svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sikker på at du ikke bare skal lete litt innenfor faget du er utdannet i da? Om du er glad i kokkeyrket så må det vel være mulig å skaffe en 8-4 jobb en eller annen plass. Vet at pappa jobber 6-14, med annenhver uke fri (eller noe i den duren), men ser på timelistene at mange av de andre kokkene konsekvent er satt opp på 8-16 skiftene etc. Det er vel også muligheter for å si ifra om dette til en eventuell arbeidsgiver om dette er noe som virkelig er viktig for deg.

 

Men selvsagt, er du lei av kokkeyrket så er det jo ikke vits å fortsette med det i en 20-40 år til bare fordi du allerede er utdannet til det!

 

 

Lenke til kommentar

takk for svar. syns det var jævli fett på hektiske restaurant-kjøkken før med lange dager, men nå er det slutt på å ha det som fulltidsjobb. noe 8-16 innen dette yrket blir ofte lærer, ferskvaredisk, kantine etc. alle er ikke inntressante.

 

testen gidde meg elektro eller bygg og anlegg. de ja vu fra sist gang. haddde glemt den siden

Lenke til kommentar

Siden du er kokk å jeg regner med du har fagbrev, du har vell ikke hatt en tanke innen ingeniøryrket? Her kan du jo hoppe på f.eks forkurs til ing.ut.

 

Ja jeg vet, det er ett bra "hopp" fra kokk til teknologi, hvist du intereserer det for tenko hvorfor ikke? er noe å tenke på ihvertfall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...