Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg HATER når han........


Anbefalte innlegg

Jeg hater når han spør hva jeg har gjort i dag. Jeg hater når han spør om jeg har lagt noen planer. Jeg hater når jeg må lyve å si jeg har vært sosial, når jeg i realiten er det stikk motsatte. Han er jo sykt sosial av seg. Jeg hater å måtte lyve til han. Faen heller. Hvorfor kna jeg ikke bare være ærlig på dette punktet?

 

Nesten så jeg ønsker meg en asosial gutt som jeg kan være asosial med, men likevel sosial, hvis dere skjønner. Men jeg har jo en god kjæreste ellers, så...

 

Vil ikke noe med tråden, er bare frustrert. Please, ikke gi meg pepper...

 

Hilsen frustrert jente....

 

Postet av anonym: 061a5633b6f6fa5d65e0894288564be3

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, det er jo ingen grunn til å lyve. Han vet jo at jeg trives i eget selskap, men han er alltid med venner og har et sosialt liv, mens jeg bare sitter hjemme og holder på med mitt. Føler meg så sykt underlegen når jeg sier at jeg ikke har gjort en dritt hele tiden... Takk for svar uansett. :)

 

Postet av anonym: 061a5633b6f6fa5d65e0894288564be3

Lenke til kommentar

Hei frustrert jente. Du er ikke alene om dette.

 

Noen mennesker er introverte, andre ekstroverte. Litt kort og unøyaktig er dette ord for innadvendt og utadvendt. En litt riktigere variant er at de introverte trenger få eller ingen mennesker rundt seg for å "hente energi", mens de ekstroverte er avhengig av å ha sosial omgang med mange (og ofte samtidig) for å fungere.

 

Det er ingen grunn til å føle seg asosial eller underlegen på grunn av dette, men om man ikke er åpen på dette feltet kan det lett føre til problemer. Særlig når man alltid er den første som vil hjem fra fest og sosiale lag, eller sitter og klør etter at gjester skal gå hjem fordi man trenger rom til (å være)seg selv.

Ofte kan man føle at man kommer til kort fordi man blir oppfattet som distansert eller "fraværende". Introverte kan ha en tendens til å oppfatte ekstremt ekstroverte som overfladiske fordi de pleier sosial omgang med mange, og fordi de bruker mange ord for å produsere en kort konklusjon (som den introverte har sluttet seg til lenge før den ekstroverte kommer i nærheten av poenget).

 

Kjenner du igjen deg i noe av dette? Snakk med typen din om det for det går nemlig ikke over.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg har samme problemet.. Jeg er jo sosial, for all del, men bare ikke så ofte som jeg (og kanskje han) skulle ønske.

 

Jeg er ærlig med det da, og det syns jeg du også burde gjøre. Liker han det ikke må du prøve å forklare hvorfor du er som du er. Enten forstår han det, og er der for deg fremdeles. Hvis han ikke liker det, er han kanskje ikke rett for deg!

Lenke til kommentar

Whist1er har et godt poeng; introversjon og ekstroversjon er sosiale preferanser, ikke sosiale "handicap". Jeg er selv veldig introvert: ikke sky, nervøs eller sjenert i sosiale sammenhenger, men etter lengre perioder med sosialisering trenger jeg alenetid for å ladde batteriene igjen. ;)

 

Anbefaler denne artikkelen om dette personlighetstrekket: Caring for Your Introvert

 

Forøvrig er det interessant å merke seg at i forhold er det ofte et introvert-ekstrovert par. Alle kjenner vel til paret der en er veldig pratsom mens den andre er mer tilbakeholden og stille. Slik kan de utfylle hverandre og få et balansert forhold. Uansett bør du ta det opp med typen som sagt ovenfor. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takk for svar alle sammen. Har hele tiden visst at jeg er introvert, men jeg har ingen problemer med å få meg nye venner, så lenge jeg vil, men trives best i grunn slik jeg har det nå. Har ingen, bokstavelig talt ingen venner jeg kan være med på fritiden, kun en haugevis av bekjente som jeg slår av med en prat innimellom. Godt å høre at jeg ikke er alene om å være introvert i hvert fall! Jaja, sånn er livet. :)

 

Doppe, hehe! Kanskje vi skal dra ut på date en gang da vel! Neida :)

 

Hilsen TS

 

Postet av anonym: 768022b3ac80b845a3dafd9d2fd1b7a6

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...