Gå til innhold

LG P500 Optimus One oppdatering til android 2.3?


Anbefalte innlegg

Ok. Takk for kjapp respons.

 

Ja jeg ga det støtteverktøyet et forsøk i går. Kjørte jeg "Start updating" så fikk jeg svar at telefonen ikke støttet dette. Kjørte jeg "manual patch" taben så tastet jeg inn et IEM nummer og fikk muligheten til å laste ned PC suite, USB driver (den er installert) og en brukerhåndbok. Sto lite om update av software. Mulig jeg er ute og kjører her men..

 

Prøvde også en løsning hvor det kom opp en detaljert liste hvor punktene inkluderte at jeg måtte fjerne batteriet, inn og ut med USB kabel etc. Men det stoppet opp på punkt 4 mener jeg, hvor det sto at en driver ville installeres ved en pop-up. Der skjedde det ingenting

 

Prøvde å gjøre det på telefonen til dama for the record, og har den ikke fremfor meg nå.

Endret av fflex
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde noen orket bryet ved å beskrive eksakt hvordan de oppdaterte telefonen sin til 2.3? Da tenker jeg ved å bruke LG sin software. Ser på meg selv som rimelig oppegående når det gjelder sånt, men får det bare ikke til å funke.

 

Setter stor pris på hjelp

Endret av fflex
Lenke til kommentar

Virker som dem har fjernet muligheten til å gjøre oppdatateringen selv, da på min så har jeg nyeste v20 versjonen men når jg skulle gjøre det samme på pappa sin telefon så finner ikke programvaren modellen i databasen..

Testet så min å heller ikke der finner den telefonen lengre.

 

Så er noe dem har gjort sentralt.

 

anbefaller å ringe inn for å klage på dette

Endret av freddy85
Lenke til kommentar

Vel, her er svaret fra LG, ikke at jeg blir noe klokere, for kommer fortsatt opp at jeg har siste programvare på tlf. har v10h og android 2.2.2, å får ikke oppdatert..

 

Dette skriver LG:

Hei,

 

Ja, Android 2.3 finns tillgängligt för uppdatering för Optiums One.

Om du har problem att uppdatera kan de bero på att servern är upptagen. Testa att ansluta med LG Stötteverktyg (LG Mobile) och sök efter en uppdatering. Funkar det ej, vänta en stund och testa igen. Funkar det fortfarande inte, testa från en annan dator.

 

Med vänlig hälsning Med Vennlig Hilsen Best regards

Jonas J

Lenke til kommentar

Vet ikke om det hjelper noe men:

 

Hei Morten,

 

Takk for henvendelsen.

 

Andorid 2.3 oppdateringen til P500 har kommet og for å oppdatere telefonen så skal du ha lastet ned USB-driver og deretter trykke på 'Start updating' via støtteverktøyet. Det er viktig at telefonen ikke står i masselagring når den er koblet til din PC. Hvis du fortsatt opplever problemer med dette så kan du laste ned synkroniseringsprogrammet PC Suite IV og deretter oppdatere via det programmet.

 

Hvis du har noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Lenke til kommentar

 

Nå har ikke jeg gjort det på akkurat den måten(kdz til 2.3.3), men jeg anbefaler definitivt å gå for custom roms og du vil/tør/har kunnskapen til det. Skrev en grov guide til det på forrige side, og så er det bare å spørre :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...