Narsissisten Skrevet 21. februar 2011 Skrevet 21. februar 2011 Jeg steker dem i vanlig husholdningssmør (som man har på brødskiva), på full varme for så å snu ned varmen litt når jeg snur dem. Deretter tar jeg selvfølgelig chilli-saus og ketchup på. Enn dere? Og hva er for deg den "beste måten"?
Bonnskij Skrevet 21. februar 2011 Skrevet 21. februar 2011 Som regel en av tre metodar. Anten ein omelett med champignon og pepperoni/morrpølse Som eggerøre med bacon og toast, eller steikt på begge sider saman med det eg kan finne i kjøleskapet. Som regel ost, løk, krydder, pølse. OSV.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå