Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

[Løst] PC`n har låst seg


Anbefalte innlegg

.Etter oppdatering på dataen,så låste den seg.Kommer ikke inn på maskina,får bare opp at maskina ikke er ferdig med opdateringene enda,den prøver bare å starte på nytt utten at det går.Brukte programet windows update og fikk beskjed om at det var 3 opdateringer.Dataen får bare til å innstallere 1og 2 men ikke den 3.Hvordan komme inn på maskina,så jeg kan bruke operating system cd som fulgte med dataen.Har en Stasjonær pc Dell Inspiron 531

plesa help me,så jeg ikke må ha en ny maskin

Endret av vesletun
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan også prøve å starte maskinen i sikkerhetsmodus. For å gjøre dette trykker du på F8 før windows begynner å laste og du får opp en meny hvor du kan velge dette.

 

"Operating system cd" skal du i grunnen kunne starte uten å komme inn i windows. Kikk litt rundt på skjermen når maskinen starter opp og se etter "boot device" eller lignende. Ofte er det Esc eller F10 som må trykkes på for at du skal kunne velge "boot from CD".

Legg merke til at hvis du bruker en slik CD, står du i fare for å miste alle filene du har på maskinen, og du burde følge tipset til coyote93 om å ta backup.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...