Gå til innhold

CRC error


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

CRC (Cyclic Redundancy Check) er en algoritme som sjekker om filen er komplett, altså den regner på bit om lager summer slik at den etter overføring (f.eks) kan sjekke om den mangler noen bit. Er det en fil du har lastet ned eller lignende? Det kan ihvertfall føre til slike problemer. Har aldri opplevd det selv, så skal ikke si det med sikkerhet at det er dette som er problemet.

Lenke til kommentar

Leste i winzip indexen at dette problemet kan være fordi HD er for varm. Jg kloket ned å da gikk alt fint. Alt det du sier smetho er riktig, men det er fra Cd'er at jg installerer filer. Kan Hd kjøler løse dette problemet. Vil jo gjerne klokke. spesielt nå som jg ha planner om å kjøpe den nye vapochillen. By the way. alt gikk helt herp når jg installerte ett spill. ergo alt gikk helt halvveis slik at Cd'en registrere spillet som intallert men den er ikke det. Fila i Add/remove (kontroll panel) ligger der fortsatt og vil ikke bort. hvordan fikser jg dette?

Lenke til kommentar

Prøv å installere spillet "over" det gamle (det som ikke ligger der). Da vil den antageligvis erstatte den gamle i Add/Remove programs også. Og da kan du fjerne den. :smile:

 

Det er ikke alltid dette lar seg gjøre, siden noen programmer/spill ikke lar deg få lov å installere over det gamle før du har avinstallert det. Men det er jo verdt et forsøk :)

 

Du må selvfølgelig klokke ned, så du ikke installerer spillet halvveis igjen. Lykke til!

Lenke til kommentar

Ja helt Riktig. Men her er det snakk om hver eneste cd jeg installerer fra. :cry:

 

Det er ikke noen andre plasser --->jg<--- kan slette den grusomme Add/Remove fila. Kanskje en hemmelig plass som regedit feks what not.

 

P.S. Alle: gled dere til Far Cry. Det var en ordre.

Lenke til kommentar

Støtter meg til teorien til Ransom. Typisk feil når CPU er klokket for høyt. Tviler på at det har noe med varmen på HD å gjøre. For å få vekk program under Add/Remove, kan man gjøre dette i registry, mener jeg.

Husker ikke hvordan, men søker du på emnet på google eller microsoft.com, er du sikker på å få en grei oppskrift rett i fanget.

Lenke til kommentar

Har akkurat samme hovedkort liggende og husker at jeg hadde samme problem. For å fikse problemet måtte bios oppgraderes. Brukte en beta bios da. Er et par måneder siden jeg sist brukte kortet, så jeg regner med det er kommet en offisiell bios nå... Har du allerede nyeste bios er det nok,

som noen av de andre som har svart, at du har klokket litt for mye og ide kontrolleren ikke henger helt med...

 

Edit: Link til Bios siden: http://www.msi.com.tw/program/support/bios...56&NAME=MS-6590

Lenke til kommentar

Er pci frekvensen låst til 33MHz på det hovedkortet?

Hvis ikke så er det reell mulighet for at disken din blir for varm.

Når du klokker fsb opp 10MHz så klokker du pci opp 2MHz .Hvis det er dårlig lufting i kabinettet dit , og i tillegg du har en følsom disk,

( f.eks.eldre seagate disk) , så får du problemer med en gang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...