Gå til innhold

Den virkelige Hitler. NB: STERKE BILDER!


pk2010

Anbefalte innlegg

Så, du mener rett og slett at nazistene egentlig bare skulle oppbevare jødene i leirene på ubestemt tid, og at det egentlig var de grusomme allierte som indirekte drepte jødene ved å hindre Adolf & Co fra å ivareta mating og stell av jødene? For et tragikomisk forsøk på å sminke historien til fordel for nazistene..

 

Hvor lenge skulle krigen vare?

- Det var vel så lenge jeg antar de skulle være der.

 

Det var en midlertidig løsning i likhet med de alliertes leire.

 

I samme omgang må jeg påpeke at dere til stadighet drar inn andre lands fangeleirer for å unnskylde hva nazistene gjorde. Det at andre land hadde fangeleirer gir ikke nazistene noe mer rett til å drive utryddelsesleirer.

 

Jeg for min del unnskylder ikke noen, men setter det i sammenheng.

Nå er det mange her som ikke mener nassene drev med noen utryddelsesleirer i første omgang og da er det jo litt urettferdig at du bruker dette som et argument.

 

Poenget er at de allierte hadde leire i likhet med nassene og da er de jo skyldig i samme forbrytelsen som nassene...

 

skjønner sikkert den regner jeg med.

 

Men jeg skjønner jo helt klart at det er uforståelig om du mener de mener at det var utryddelsesleirer. Men ut i fra det jeg har sett hittil så er dette hva som benektes.

 

Og ja.. begge deler er forkastelig i våre øyne i dag. Vet ikke hvorfor vi syns Guantanamo og slike steder er helt ok jeg.. er mot slikt selv....

 

Hvilke kritikere mener egentlig at jødene døde av sult og sykdom fremfor gassing? Jeg skulle gjerne likt å sett hva de baserer uttalelsene sine på.

 

 

Det har jo blitt postet en del filmsnutter av varierende slag hvor diverse teorier omkring dette blir nevnt. Kan jo være at dette er bakgrunnen?

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Typisk nasse:

 

nassenoff.jpg

 

(Kunde ikke dy meg. :) )

 

Hvilke kritikere mener egentlig at jødene døde av sult og sykdom fremfor gassing? Jeg skulle gjerne likt å sett hva de baserer uttalelsene sine på.

 

Problemet er psykologisk. Når du har det for deg at 6 millioner faktisk døde. Det du må skjønne (Dux) er at disse 6 millionene kanskje aldri eksisterte. De ble aldri født - og kunne derfor heller ikke dø.

 

Har du forresten sett filmen "Wag the dog" med Dustin Hoffman? I den filmen skapte man en krig som kun eksisterte på TV. Litt som med disse 6 millionene altså. Vi regner med de eksisterte fordi vi stadig blir fortalt at de eksisterte. Hadde vi blitt fortalt at 12, 18 eller 24 millioner jøder eksisterte så hadde vi gjerne trodd det også.

 

wag-dog-dustin-hoffman-dvd-cover-art.jpg

 

Ingen kan forklare hvor det ble av 6 millioner som aldri eksisterte.

 

Ta en titt på min liste for en side eller to tilbake der jeg lister opp alle gangene 6 millioner jøder døde eller holdt på å dø. Jødenes folketall burde jo være ca. minus 60 millioner nå.

 

Realiteten: alt tyder på at det jødiske folketallet lå jevnt på ca. 15 millioner fra 1900 til 1950. Sånn cirka. Deretter begynte det å synke til ca. 12-13 millioner. Sannsynligvis skyldes dette økning i levestandard, og ikke massakrer. Folk har det med å få færre barn når levestandarden øker.

 

Slik ser jeg det i grove trekk.

Endret av BelzeBob
  • Liker 3
Lenke til kommentar

 

Yoshii & nico69

 

Fortell gjerne mer om hvordan dere ser på Holocaust-saken. Hvilke ting er det som skurrer mest for dere?

 

 

Det er svært mye som skurrer, men jeg må si at det at jødene prøvde å lage seg et holocaust allerede i 1. verdenskrig, vitner om at dette ikke var noe de fant på etter 2. verdenskrig.

 

Tror ikke folk forstår at det Hitler ikke hatet jøder av den grunn av at de tilhørte en spesiell religion eller rase i seg selv, det var fordi de kontrollerte internasjonal banking og dermed økonomien til vesten. Folk kan jo stille seg spørsmål om hvorfor Tysklands økonomi gikk så utrolig bra at alle var målløse av beundring. Belzebob, du kjenner kanskje til banksystemet man hadde i USA før jødestyrte "federal reserve" kom? Hele konseptet til begge disse systemene var å lage en inflasjonsfri valuta.

 

I tillegg så bruker jødene holocaust så overdrevet mye og får lover innført for å arrestere tvilere. Dette skurrer veldig. Kan ikke se at russere har forsøkt å innføre slike lover mot de som ikke tror på Stalins 'holocaust'?

 

Sjekk denne videoen for eksempel:

 

"Anti-Semitic,it's a trick we always use it" - Amy Goodman interview Shulamit Aloni

 

http://www.youtube.com/watch?v=j-Caq0h_Wds

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jepp, nico

 

Ganske enig. Samtidig mener jeg det er viktig å passe på å ikke begynne å "hate jøder." De fleste jøder er sikkert greie folk. Eller har potensiale til å være det ihvertfall. Vi er mennesker alle sammen.

 

Ser på det litt som et bankran: om jeg ser 4 menn rane banken - for eksempel to hvite og to jøder, så er det rett og slett et faktum at jøder var med å rane banken. Da må man kunne si dette. Skjønner du hva jeg mener? Blir veldig vanskelig å snakke om Holocaust og New World Order, finanssystemet osv. om man ikke kan kalle en spade en spade og en jøde en jøde.

 

Hitler var rasist. Og jeg deler slettes ikke hans ideologi. Men samtidig ser jeg at han på mange måter hadde rett i å gjøre ting han gjorde. Og, som sagt, hans økonomiske reformer var veldig smarte. Vel, samtidig.... det var gjerne akkurat disse reformene som gjorde at omverdenen erklærte krig mot han.

 

Men men, anyway så syns jeg det er viktig/viktigst å gjøre folk oppmerksom på at de har blitt løyet til. Og at folk kan skjønne hensikten med en slik løgn.

 

En løgn som følger samme oppskrift som alle de andre løgnene: 9/11, Krigen mot Terror, klima-krisen, finans-krisen osv osv osv.

Endret av BelzeBob
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Men hvorfor akkurat "jøder". At Hitler i det hele tatt satte igang konsentrasjonsleire-oppbygging, viser hans hensikter: transportere gratis slavearbeid dit fra erobrede land. At jøder ble "ekstra" nyheter i denne galskapen er vel ingen nyhet for å si det sånn. I dag sliter muslimer med den samme retorikken. Noen må ta skylden for all faenskapen :D

Lenke til kommentar
Noen må ta skylden for all faenskapen :D

 

Vel, jødene er jo ideele ofre siden de sittet på store biter av finansystemet.

Hvorfor?

Fordi kristne ikke kunne drive med bankvirksomhet i middelalderen, og derfor ble det en kapital til jødene, og siden kapital ikke kan forsvinne ut av løse luften, så gravde de seg godt ned i det kapitalistiske system etter hvert som tiden gikk.

Det Hitler gjorde når han endelig fikk dratt i gang enevelde var å ta over store deler av den kapitalistiske maskinen, for å så prøvekjøre den, og det fungerte.

Fabrikkeiere fikk ikke lov til å stikke av med kapitalen sin var også en viktig mekanisme.

 

Men tilbake til temaet: Hitler var en fin fyr, som er demonisert mer en vi trenger i ettertid.

Lenke til kommentar

Men tilbake til temaet: Hitler var en fin fyr, som er demonisert mer en vi trenger i ettertid.

 

han var et produkt av sin tid vel....

 

Hadde man klekket ut den personen i dag så tror jeg han hadde blitt like usmakelig som Tore Tvedt.

 

Ikke det at jeg tror jesus ville blitt lettere å akseptere ^^

 

Poenget er vel at det blir for ekstremt og folk flest i dagens samfunn ønsker stort sett ikke ekstremisme uansett retning.

Lenke til kommentar

Vigrid er ikke en kilde, og det finnes tusentalls vitner, både offrene og de som gjennomførte grusomhetene, så har du også vitnene av f.eks Amerikanske soldater.

 

Nå måtte jeg le. Når det gjelder det temaet denne tråden tar opp, nemlig Adolf Hitler og med han tidsepoken fra 1919 til noe etter den 2. verdenskrig, så er Vigrid den beste supplerende og korrigerende kilden vi har på norsk på internett i forhold til den offisielle propagandaversjonen til seierherrene som til de grader er ensidig at det er til å skratte av.

 

Her er et eksempel:

 

http://www.vigrid.net/vkmemelfritt.htm

 

Det er en artikkel om den tyske frigjøringen av Memelland. Hvor finner vi ellers en slik informasjon på norsk?

 

Jeg fant dessverre kun en av Hitlers taler der og den er på engelsk. Er det noen som vet hvor på nett eller i bokform jeg kan finne Hitlers taler oversatt til norsk i fullstendig tekst? Skal jeg gjøre meg opp en mening om hva Hitler mente og sto for ønsker jeg å ha det fra hans egen munn. Er det noen som vet hvor jeg får kjøpt Mein Kampf, Stenersen-utgaven? tror det kan bli det 21. århundres nye Bibel:)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Litt lesestoff fra Carlos W. Porter: Not Guilty at Nuremberg - The German Defense Case

 

---

 

HERMANN GÖRING

 

Göring was accused of creating the concentration camp system and plotting "aggressive war"

against Poland. Göring's defense was that Germany was a sovereign state, recognized by

every government in the world (XXI 580-581 <<638-639>>); that Hitler was legally elected;

that every nation has the right to legislate and to organize its affairs as it sees fit; that General

von Schleicher had attempted to rule illegally and unconstitutionally without the support of

the National Socialists; that Germany was on the verge of civil war in 1933; that

concentration camps were invented by the British during the Boer War, and that internment

of aliens and political opponents was practiced by both Britain and the United States during

WWII.

The order to create the camps was unquestionably legal under an emergency clause in the

Weimar Constitution, and was signed by Hindenburg (Reich President's Decree of 28

February 1933), under the authority of Article 48, paragraph 2, of the Weimar Constitution

(XVII 535 <<581>>, XIX 357 <<394>>).

According to a prosecution document, Document R-129 (III 506 <<565-566>>) there were

21,400 inmates in all German concentration camps put together in 1939. 300,000 persons

were confined in ordinary prisons (XVII 535-536 <<581-582>>, XX 159 <<178>>).

One year after the war, 300,000 Germans were held in Allied prison camps under "automatic

arrest" clauses in Allied agreements (such as Point B-5 of the Joint Declaration of Potsdam)

(XVIII 52 <<62>>).

The majority of prisoners in German concentration camps were Communists and common

criminals (XVII 535-536 <<581-582>>, XXI 516-521 <<570-576>>, 607-614 <<677-

685>>).

During the war, due to the Allied blockade, the camp system was expanded to utilize the

labor of enemy aliens, criminals, Jehovah's Witnesses and Communists. It was pointed out

that America imprisoned 11,000 Jehovah's Witnesses (XI 513 <<563>>).

Britain fought both world wars in defiance of international law by reducing Germany and any

occupied territories to literal starvation through blockade (XIII 445-450 <<492-497>>; XVIII

334-335 <<365-367>>). It was this which necessitated requisitions and labor conscription in

occupied territories, legal under Article 52 of The Fourth Hague Convention on Land

Warfare 18 October 1907. It was this which made people happy to work in Germany and

remit wages to their families (between two and three billion Reichsmarks during the war).

The "slaves" paid German taxes on their wages, and were disciplined through fines, which

could not exceed a week's wages (V 509 <<571>>). For gross indiscipline, they could be sent

to a work camp (not a concentration camp) for a period not exceeding 56 days (XXI 521

<<575-576>>). It was strictly forbidden to beat or mistreat them.

 

Prisoners of war could volunteer to be released from prisoner of war camps and work in

industry, in which case they were treated like any other industrial workers (XVIII 496-498

<<542-544>>), but lost protection under the Geneva Prisoner of War Convention. They

could not be forced to do so.

The Vichy Regime in France obtained the release and immediate return home of 1 prisoner of

war for every 3 workers sent to Germany under contract for a period of 6 months (XVIII 497

<<543>>). It was not possible to violate the Geneva Prisoner of War Convention by forcing

French, Belgian or Dutch prisoners to participate in hostilities against their own countries,

because their own countries were no longer fighting (XVIII 472-473 <<516>>).

As for the attack on Poland, the Polish crisis existed for over a year prior to the Molotov-

Ribbentrop Pact and the German and Soviet attack. During this entire time, the Poles never

called for an impartial international Court of Arbitration; never called on the League of

Nations; because they did not wish an equitable solution. They were content to continue to

violate their international agreements by expelling Polish citizens of German descent, as well

as many hundreds of thousands of Jews (XVI 275 <<304>>).

The influx of Polish Jews into Germany was the principal immediate cause of German anti-

Semitism, according to many defendants and defense witnesses (XXI 134-135 <<155>>;

XXII 148 <<169>>). Polish Jews were involved in many financial scandals and swindling

schemes, such as the Barnat-Kutitsky affair (XXI 569 <<627>>).

As for "conspiracy to wage war in defiance of the laws of war", of course it was the British

who did that, with mass aerial bombings. German soldiers went into battle with detailed

written instructions that property was to be respected; prisoners must be humanely treated;

women must be respected; and so on (IX 57-58 <<68-69>>, 86 <<100-101>>, XVII 516

<<560>>).

Frequent trials resulting in many death penalties against Germans were carried out by the

German armed forces against members of their own armed forces for rape or looting, even if

the value of the property involved was slight (XVIII 368 <<401-402>>, XXI 390 <<431>>,

XXII 78 <<92>>).

Requisition of government property was legal under the Hague Convention. The Soviet

Union was not a signatory to this convention. In any case, in Communist countries there was

no private property. Göring said he had been to Russia, and the people there had nothing to

steal (IX 349-351 <<390-393>>).

Furthermore, the Allies were presently engaged in everything they accused the Germans of

doing (XXI 526 <<581>>; XXII 366-367 <<418-420>>).

Göring demolished the "pressure chamber medical experiment" accusation by saying that

every airman had to test his physical reactions to high altitude; there was nothing sinister

about a so-called "pressure chamber" (XXI 304-310 <<337-344>>). Americans carried out

medical experiments resulting in death while the Nuremberg trial was still going on (XIX 90-

92 <<102-104>>; see also XXI 356, 370 <<393, 409>>).

 

Ironically, it was alleged that "defensive war" included preventive attack (XXII 448

<<508>>) or to protect citizens of a foreign country from their own government (XIX 472

<<527>>; XXII 37 <<49>>), except when Germans did it (X 456 <<513>>). Protests that

Germans did just that were ignored.

The Soviets had 10,000 tanks and 150 divisions massed along the border of eastern Poland,

and had increased the number of airports in their section of the country from 20 to 100.

Detailed maps were later found which would not have been necessary for defensive purposes.

It was believed that to await an attack upon the oil fields of Romania or the coal fields of

Silesia would be suicidal (XIX 13-16 <<20-23>>, XX 578 <<630-631>>; XXII 71 <<85>>).

It seems unlikely that nations with vast colonial empires (Britain, France) or claims upon

entire hemispheres (the United States) could agree upon a workable definition of "aggressive

war". Indeed it was admitted in the judgment of Nuremberg that "defense", "aggression", and

"conspiracy" were never defined (XXII 464, 467 <<527, 531>>). No doubt "defensive war"

is the medieval "bellum justum" dressed up in liberal jargon (IX 236-691 <<268-782>>;

XVII 516-550 <<560-597>>; XXI 302-317 <<335-351>>).

  • Liker 2
Lenke til kommentar

*edit* misforsto hvilket bilde det var snakk om.

 

 

Her er et sjeldent klipp av Hitler, tatt i fra folkemengden. Hitler kjører og heiler.

 

Glimrende. Hitler var elsket av folket og behøvde ikke sitte livredd inne i en pansret bil slik dagens vestlige statsledere ofte må.

 

Er det mulig å motivere deg og andre her inne til å lage en seriøs dokumentasjonsside om Hitler? Hvor taler oversettes til norsk sammen med andre viktige dokumenter? Pluss samling av filmer og annet svært interessant stoff.

Lenke til kommentar

Glimrende. Hitler var elsket av folket og behøvde ikke sitte livredd inne i en pansret bil slik dagens vestlige statsledere ofte må.

 

Godt poeng. Henrettelsen av JFK forandret vel alt.

 

..Uansett hva man måtte mene om Hitler & nazistene kan man uansett være enige om at våre moderne vestlige samfunn har blitt mer nazistiske enn Hitlers regime var, eller rakk å bli. På mange måter, ihvertfall.

 

I dag skal absolutt all handel kontrolleres og beskattes, det skal være utrolig vanskelig å kjøpe mange ting fra utlandet, staten skal bestemme hvilken medisin du skal bruke og t.o.m. hvilke lyspærer du skal ha i heimen. Å fly er et Orwelliansk mareritt. Byråkratiet vårt er større enn Sovjets og nazi-Tysklands sammenlagt. Antallet bedrifter blir mindre og mindre.* Altså - vi går mot den fascistiske modellen der noen få bedrifter styrer hele markedet i samarbeid med staten.

 

I Norge er det ulovlig å kjøpe melk rett fra bonden. Upasteurisert melk som er det beste for helsen. Tviler på at Hitler hadde forbud mot dette.

 

Norge følger dog Hitlers fotspor når det gjelder angrepet på retten til å ha det gøy. Jeg mener alkohol og tobakks-politikken. Hitler var som kjent ikke bare vegetarianer, men også en stor motstander av alkohol og tobakk. Men Norge har gått langt forbi Hitler når det gjelder disse tingene. Det er "vår sunnhet" det er snakk om? Javel, hvorfor stapper man da maten full av kjemikalier og lanserer mobiltelefoner for barn? Hvilket hykleri, hvilke løgnere.

 

Gjelder å ha det rette perspektivet på ting.

 

* Se på hvilke bedrifter som har størst omsetning, og se på hvem som eier de. Så skjønner du hva jeg mener.

Endret av BelzeBob
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Men hvorfor akkurat "jøder". At Hitler i det hele tatt satte igang konsentrasjonsleire-oppbygging, viser hans hensikter: transportere gratis slavearbeid dit fra erobrede land. At jøder ble "ekstra" nyheter i denne galskapen er vel ingen nyhet for å si det sånn. I dag sliter muslimer med den samme retorikken. Noen må ta skylden for all faenskapen :D

Ser ikke muslimer styre politikk, finans og media i vestlige land så sammenligningen din er ugyldig.

Du må legge fra deg vrangforestillingen om at jøder er uskyldige offer. Palestinerne er uskyldige offer, ikke jødene.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Ser ikke muslimer styre politikk, finans og media i vestlige land så sammenligningen din er ugyldig.

Du må legge fra deg vrangforestillingen om at jøder er uskyldige offer. Palestinerne er uskyldige offer, ikke jødene.

Nei, men enkelte muslimske land styrer oljeprisen via OPEC. Du kan jo selvfølgelig hente frem "bevis" på at også OPEC er jødisk manipulert :D

Kort sagt, det er lett å finne syndebukker når man har forhåndsbestemt å være med på den "jødiske konspirasjonen". Du vil finne en eller annen jødisk overalt som blir styrt i verden, på godt og vondt. Løsningen er tvert imot å drepe alle eksisterende jøder som Hitler gjorde, men å la også andre folkegrupper ta del i makten. Fordel makten til samfunnets brede lag, nettopp det demokratiet betyr. Nå som store banker, korporasjoner, mediahus er styrt under jødisk propaganda, kan vi regne med resten av befolkningen taper på dette, unntatt jøder selvsagt ;)

http://www.mosaisk.com/artikler/The-Jewish-Timeline.php

Lenke til kommentar

Hitler drepte alle eksisterende jøder? Jøss, hvem er det som har bosatt seg i okkuperte Palestina da?. Styrt under jødisk propaganda? Ser du i det hele tatt hva du selv skriver her?

 

Saudi Arabia kan forøvrig ikke sies å være noe muslimsk folkestyre. Google Donmeh.

 

Demokrati betyr ikke annet enn å gi makten i hendene til de som styrer media, hvilket i Norge vil si frimurere og internasjonale jødiske medieselskaper.

 

Den propagandaen vi i dag ser mot muslimer er den samme som var mot Tyskland før, under og etter andre verdenskrig.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

folkens.. om dere ikke har skjønt det så er ikke folk her spesielt interessert i å besøke nettsiden til vigrid eller ha noe med Vigrid å gjøre i det hele tatt..

 

Om jeg måtte velge mellom å verve meg som felt hore for den israelske hær og konvertere til jødedommen så kunne det bli aktuelt å bli med i vigrid...

 

Dere ødelegger bare for dere selv ved å lenke til hatsider som det der.

 

Og slik propaganda dritt som det over her kan dere bare holde dere for gode til også.. kutt det ut.. det er ingen andre enn dere selv dom har noe glede av det.

 

Seriøst altså.. tenk litt på at dette er et åpent forum for normale folk og ikke hatere...

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...