Gå til innhold

mc.aaslan.net SMP Minecraftserver, 24/7


Anbefalte innlegg

mc.aaslan.net SMP

 

mc.aaslan.net er en ganske ny Minecraftserver. Serveren er i dag driftet av noen medlemmene av i ledelsen av ÅsLAN, et lite lokalt lan her jeg kommer fra. Serveren kjører bukkit, men vi ungår plugins som endrer på gameplayet da vi vi ligge så nærme som mulig umodda Minecraft (Singleplayer). Dette inkluderer også at PvP og PvE er slått på over alt. Videre er stjeling av kister og inventory til spillere du dreper lov, så lenge du ikke må griefe for å gjøre dette. Se nettsidene våre for mer informasjon.

 

Serveren er åpen for alle, men du må ha byggetillatelse for å bygge. Si i fra til en administrator ingame, her eller på forumet vårt (mc.aaslan.net) og si litt om hvorfor du vil spille, tidligere erfaringer osv. Kanskje noen bilder hadde vært fint og? :)

 

Administratorer:

- Hakonvl (meg)

- mons10

- sandoon

 

Kart:

- Statisk kart, oppdatert 24:00 (Midlertidlig plasering. I samme mappe finner du også map_flat.png og mappen old med tidligere kart)

- Dynmap, realtime (bukkitplugins, midlertidlig plassering.)

 

Vi prøver også ut Tectonicus, men kartet oppdateres ikke regelmessig. Kan noen sjekke dette kartet for å gi tilbakemelding på om det tar lang tid å laste ned? Jeg synes det tok litt lang tid, men det kan være nettet mitt.

 

Se mc.aaslan.net for regler og mer informasjon.

 

IP: mc.aaslan.net

Endret av Rockie
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...