Gå til innhold

Hulu Plus og Netflix - Hvordan betale?


v0lume

Anbefalte innlegg

  • 8 måneder senere...
Videoannonse
Annonse
  • 5 måneder senere...
  • 6 måneder senere...

Gammel tråd, men aktuelt tema.

Noen som har noen nye gode råd til hvordan skaffe seg Hulu Plus her i Norge? Ikke vil de godta paypal kontoen min (siden den er "norsk") og ikke vil de godta mine to Visa kort (Nordea og DNB) og heller ikke American Express kortet mitt. Stopper bare på at adressen ikke stemmer med kortet. Måtte jo sette et 0 foran postnummeret for at det skulle bli "gyldig", og så må man jo velge en stat.

Ellers brukt riktig adresse.

 

Har VPN tjeneste til å se på Hulu, så det fungerer uten problemer. Men kunne faktisk tenkt meg Hulu plus.

Lenke til kommentar

Hadde satt veldig pris på en fremgangs metode som fungerer for å skaffe seg Hulu Pluss i Norge.

 

Av dere som faktisk har gjort dette, har dere gjort dette ved hjelp av iTunes gift card?

 

DNS Fix fungerer vel fint med Hulu Pluss? (fungere fint med Hulu free og Netflix U.S.)

 

 

Edit: ser wolf5 nevner entropay skal prøve dette takk!

 

 

Og forresten, bruker unblock u.s. "dns fix" (5$ pr måned) for å slippe å bruke VPN servere da jeg har selv brukt strongvpn før med ok resultater, dog stjal mye av linje og relativt dyr måte for å unngå geo-blocking.

Endret av j0achim
Lenke til kommentar

Fikk ikke Entropay til å fungere i alle fall.

Hulu Plus ville ikke godta kortet da jeg bodde i Norge, og da jeg valgte USA på Entropay kontoen min, ble kontoen suspendert. Så bra jeg bare fylte opp med 20 dollar.

 

Siden jeg har VPN så tok jeg sjansen på å opprette en ny Entropay konto, denne gangen i USA. Men det gikk jo heller ikke, for da måtte en bl.a levere dokumentasjon på at man faktisk bodde i USA før man fikk overført penger.

 

Så veldig interessert i å høre hvordan andre har fått til Entropay.

Endret av myhken
Lenke til kommentar

Ja da har jeg endelig fått meg Hulu Plus, så får vi se hvor lenge jeg får beholde den kontoen, for her måtte det noe seriøs triksing til.

 

Må si at Entropay ikke fungerte i det hele tatt. Prøvde hele tre kontoer, en med norsk adresse (som jeg fikk sperret da jeg byttet til USA), en med USA som land (der fikk jeg aldri overført penger) og en med Norsk adresse, bare at jeg bodde i staten NY og hadde en 0 foran postnummeret) Den siste fungerte heller ikke på Hulu, så etter å ha brukt $40 totalt ga jeg opp.

 

Rettet da fokus på paypal. Min norske paypal konto fungerte jo ikke. Så da brukte jeg en VPN for å opprette en paypal konto i USA. Og det gikk. Men fikk ikke lagt til mine norske kort på paypal kontoen. Men da kom jeg opp med iden å spørre om penger for en "tjeneste" fra min norske paypal konto, og det gikk helt fint. Fikk overført $20.

Så valgte jeg paypal i Hulu Plus og brukte min nye USA konto, og da fikk jeg tilgang til Hulu Plus.

 

Så får vi se hvordan det går om en uke når de skal belaste kontoen, men har i alle fall $20 stående.

 

Veldig på kanten..ja, og kommer vel ikke til å overføre store summer til min nye paypal konto. Men blir spennende å se i alle fall.

 

260213hulu1.jpg

Endret av myhken
Lenke til kommentar

Nei da, det skal ikke være lett. Paypal stengte kontoen etter noen få timer grunnet mistenkelig overføring (fr min norske paypal konto til min USA konto). For å få åpnet den må de verifisere hvem jeg er, enten med å ringe (nr er til en pizza sjappe) eller så må du ha foto ID. Tviler vel på at mitt norske bankkort godtas som amerikansk ID...så tror ikke det her funker. Heldigvis fikk jeg overført pengene ut av paypal kontoen, så taper ingen ting.

 

Men da, endelig, fant jeg noe som faktisk fungerte. Jeg kjøpte en gavekort kode fra buyfrompowerseller.com som både selger koder til de med Hulu Plus konto (jeg hadde jo fått aktivert Plus med min falske USA paypal konto) og så selger de også en pakkeløsning med kredittkort som faktisk funker på Hulu. De tar $2 ekstra per måned, så rundt 50 kroner.

 

Kjøpte først en 3 måneder kode, fikk koden etter 30 minutter (etter de hadde spurt om jeg virkelig hadde en aktiv Plus konto, om ikke anbefalte de løsningen for slikt). Koden fungerte 100%, så da kjøpte jeg 3 nye koder, men venter med å registrere dem til at jeg vet at kontoen blir værende aktiv, til og med paypal mest trolig stenger den paypal kontoen.

 

Uansett, kan i alle fall bekrefte at buyfrompowerseller.com er stedet å gå om du vil ha Hulu Plus.

Lenke til kommentar

Kjøpte faktisk et slikt gavekort på ebay i går, bare for å teste. 12 måneder hulu+ for $50. Og det gikk superkjapt og koden fungerte helt perfekt.

Men slike kort krever jo at du allerede har en aktiv hulu+ konto, så du må ha trikset det til med f.eks en falks US paypal konto som har $10 stående på seg, eller et kredittkort koblet til seg. Hulu+ godtar ikke en tom paypal konto, til og med de ikke trekker noen penger første uken.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...