Gå til innhold

Everquest 2 Extended - Beste MMO, nå gratis.


Anbefalte innlegg

Tenkte å smelle i gang en Everquest 2 tråd her.

SOE åpnet en gratis server (med visse begrensninger for de som betaler 0,- kroner) for en liten stund siden og foreløpig er det en server som er proppfull med nye spillere.

Anbefaler det virkelig. Er et helt unikt spill med innhold og ting man kan gjøre som man ikke finner i noen andre MMO's.

 

Du kan laste det ned herfra:

http://launch.soe.com/eq2x/

 

Dette er en streaming client, så tar ikke lange tiden før du er inne mens resten laster ned mens du spiller.

 

Noen features for de som ikke har prøvd det før:

 

* Bra "ekte" grafikk når det kjøres i fullt. Ikke tegneserie-aktig slik mange andre MMO's er.

 

* Man har egen plass til klær/ustyr som vises på karakteren, mens det som du har f.eks lootet med dine stats og gjerne ikke er like pent har du fortsatt på deg. Dette gjør så og si hver eneste spiller unik.

 

* Du kan kjøpe deg et eget hus til karakteren din hvor du kan pynte opp med diverse møbler, våpen, rustninger og tusenvis av andre ting du har fått tak i iløpet av spillet.

 

* Mange quests som har mer å si enn å bare levle deg opp i den sonen du er i.

-du kan få mounts av enkle quests.

-du looter ting av mobs'ene som gjør at du f.eks lærer deg språket deres og kan lese hva de skriker til deg, du får våpenet som kjennetegner den typen mobs som du kan henge opp i huset ditt.

 

* Er to typer experience, en vanlig og en man levler opp talentpoints med. Du kan slå av den vanlige experiencen din og da få alt over i det andre som gjør at du ikke levler fra sonene skulle du ønske det.

 

* Snakking med NPCs skjer gjennom snakkebobler og virker mer ordentlig en en boks med skrift som dukker opp. Mange quests er morsomme med tanke på hva man svarer og får høre.

 

* En av det beste funksjonen er at en høy level karakter kan "mentore" deg som gjør at han blir din level i den perioden han ønsker og kan være med deg i instancer og få experience.

Mange som er høyeste level gjør dette da all experiencen går over til talenttreet deres. Denne vil som regel ikke være full med en gang du blir max level.

 

* Utrolig mange instancer/dungeons. Lurer på om det kan være godt over 50. Nå er noen av dem ganske små, mens andre er veldig store som gjør at man kanskje må komme tilbake når man er høyere level for å gå dypere inn i den. Noen enkelte er også ment for deg alene og har gjerne en historie med seg hvor du avslutter en lengre quest du har.

 

* Over hele verden er det såkalte "shinys" som de blir kalt man finner på bakken. Dette blir man veldig avhengig av da det er veldig morsomt å få samlet dem, hvor når man har samlet et sett får experience, items, våpen, gear, alt ettersom. Dette gjør også at man ønsker å kjøpe de man mangler og vil sjeldent komme i en situasjon hvor man føler man har penger man ikke vet hva man skal bruke til.

 

 

 

 

 

 

9bb7933318ff4a8c26cc4c438731a11d.jpg

 

3a062509f9a2b30033542782fc7329b0.jpg

 

d6b53cd45933665171ff7ca1ade3396e.jpg

Endret av duppskoen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...