Gå til innhold

Problem med HTC Desire og import av Facebookkontaktinfo: + mangler forann 47


glosi

Anbefalte innlegg

Hei,

 

jeg har hatt HTC Desire siden Mai 2010 nå. Har hele tiden vært veldig fornøyd, men de siste 3 ukene (etter siste oppdatering) har telefonen begynt å importere nummerne til alle kontaktene mine fra facebook på en måte som gjør at det kommer "47" foran alle kontakter jeg har som jeg også har på facebook.

 

Som dere ser så skriver jeg "47" og ikke "+47". Dette fører igjen til at jeg ikke får satt opp en samtale med kontaktene dette gjelder. I værste fall kommer jeg til en annen person enn den jeg egentlig skulle ringe til.

 

Jeg har snakket med HTC og de bekreftet å ha hørt om feilen før, men mente at det ikke var noe feil med telefonen, men heller med måten facebook formaterte dataene sine. Likevel ba deg meg slette facebookkontoen på telefonen og prøve å legge den til på nytt. Dette forsøkte jeg, uten at det hjalp.

 

Kontakter som er linket opp mot facebook får jeg desverre heller ikke lov til å redigere telefonnummeret selv på, så eneste måten å ringe disse kontaktene på er å se på nummeret uten 47 foran. Huske det, for så å taste den inn manuelt.

 

Er det noen som har vært borti problemet og har en løsning på det?

Endret av cyclo
Tittel forbedret
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Trolig ligger feilen hos Facebook, men foreløpig er det ikke kommet noen fix på dette. I mellomtiden kan man laste ned Prefixer (gratis fra Market), dette programmet kan legge til + i nummer som mangler + foran seg. F.eks. 4712345678 blir til +4712345678.

 

Oppskift for å legge til "+" i Prefixer:

 

Start Prefixer. Trykk Menytasten på mobilen. Velg "Add rule". Velg "manual". Velg "outgoing". Trykk på "When number matches". Velg så "numbers with exactly 7 digits", rediger så {7} til {10} og trykk ok. Scroll så ned og trykk på "Add prefix". Her skriver du: +

 

Ferdig! Hver gang du ringer vil Prefixer sjekke om nummeret du ringer er 10-sifret, dvs 4712345678, hvis det er 10-sifret, så legger programmet til en +.

 

Denne fiksen funker bare hvis man skal ringe. Skal man sende meldinger, så må nok disse redigeres først.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...