Gå til innhold

Strømkabel for Commondore 64?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sannsynligvis så har du ikke lyst på en original strømforsyning da disse ikke har noen god kjøling på spenningsregulatorene og følgelig sannsynligvis vil ta kvelden ganske kjapt med vanlig bruk.

 

Du har kanskje heller ikke lyst på en som går på 117 volt med mindre du også har en adapter for slikt utstyr liggende eller kjøper det i tillegg.

Lenke til kommentar

Hvis jeg forstår deg rett så har vennen din Støpselet, strømforsyningen og kabelen ut i fra strømforsyningen. Det er altså bare pluggen som skal i C64 du mangler?

 

Da finner du en slik her:

http://cgi.ebay.co.uk/7-PIN-7-PIN-DIN-PLUG-CONNECTOR-/120646492437?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item1c17176115

 

 

Men som BlueEAGLE sier så er de orginale strømforsyningene av litt dårlig kvalitet. Hvis du er redd for å ødelegge c64en så vil jeg anbefale å kjøpe en ny vanlig 5Vdc 2500mA strømforsyning og en på 9Vac 1000mA. Disse finner du "overalt". Kobl så disse inn på et felles støpsel og DIN-connectoren (sett også en bryter på 230v siden). Dette er veldig enkelt, men du bør forstå hva du holder på med (strøm kan drepe både deg og, enda vitigere, din C64)

 

Edit:

Jeg sjekket runerask sin link, men slik jeg forstår det så er det en strømforsyning til diskettstasjonen og ikke til selve maskinen. Rett meg gjerne hvis jeg tar feil:)

Endret av IMonsen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...