Gå til innhold

BOLS cocktails (Curaçao/blue, sour apple og banana)


Anbefalte innlegg

Som et impulskjøp kjøpte jeg en BOLS cocktail pack i Sverige igår som inneholdt de tre overnevnte likørene. Jeg har dog liten anelse om hva slags cocktails jeg skal blande. Er ikke gammel nok til å kjøpe ren rom og (sterk) vodka, men hvis det er absolutt nødvendig klarer jeg det nok. Er det noen som har noen forslag til drinker? Og ja, jeg har besøkt BOLS sine hjemmesider.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, med sour apple, kan du jo lage noen fantastiske shotter kalt Monkey Brain. Du trenger vel og merke Bailey's i tillegg, men det er sjeldent nok det vanskeligste å skaffe.

Bananlikør kan du drikke rent, selv om det er skremmende søtt, og blå curaçao brukte jeg i gamle dager til forskjellige drinker jeg selvfølgelig ikke husker navnet på.

Sjekk Webtender.com, der burde du finne noe. :)

Lenke til kommentar

Takk for tipset med Monkey Brain, det så jo awesome ut. Bailey's er vel tilgjengelig for meg i butikken selv om jeg kun er 18, så det burde ikke være noe problem.

Enig i at bananlikøren var utrolig søt, men jeg likte smaken. På en annen side burde jeg jo prøve å drøye den ut, sånn at flaska ikke blir tom på en kveld :) Får vel bare regne med at det dukker opp noen med rom på de neste festene jeg skal på!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...