Gå til innhold

Enkel mobil - hovedsakelig SMS + telefon


Ley28

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Har fått behov for både ny mobil og ny ipod. Tenkte jeg derfor skulle slå to fluer i en smekk og spare plass i bukselommene ved å kjøpe en iphone. Etter å ha tenkt litt over det, så virker det dog som et dårlig kjøp, tatt i betraktning pris i forhold til funksjonalitet ...

 

Så har tenkt å kjøpe mobil og ipod separat. Er det noen som kunne hjelpe med forslag til ganske så enkel, liten mobil? Skal kun brukes til SMS og ringing, og burde være god å tekste på. Greit om den holder en viss standard, men ikke noe unødv. specs...

 

(Er dette riktig tenkt, eller er iphone verdt prisen?)

 

Takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå er det vel ikke helt sant at det finnes mer til android enn iOs, men skal ikke skape noen typisk flamewar her.

 

OT: Jeg har kjøpt iphone og er strålende fornøyd, jeg har også en ipod, men den er parkert i skuffen nå. Grunnen jeg fant som overbevisende er at iphone er en stabil telefon, det finnes mye apps/spill og den er god på musikk. Om den er verdt prisen må nesten du vurdere. En telefon som kan tekste og ringe med får du nesten kastet etter deg, så det blir vesentlig billigere og dele opp kjøpet. Den motstående fordelen er at med iphone har du alt i ett, noe jeg personelig synes er kjekt. Du bør dog være klar over at med mye musikkspilling, leking og 3G/WiFi-bruk bør du ha en stikkontakt hver kveld.

Lenke til kommentar

Godt mulig at det finnes flere apps til iOS, det er også godt mulig det beste for deg er en enkel telefon som gjør det den skal og ikke mer. Kjøper du iPhone får du en stabil telefon som gjør det den skal, og du har store muligheter for både musikk og annet. Du får en telefon der det er et ikon med "internett" og da går den på internett. Har du lyst på en telefon du kan leke deg med eksperimentere med ulike ROM's, kanskje installere Linux, og kose deg med fordi du faktisk kan gjøre masse forskjellig kjøper du HTC osv.

 

Alt avhenger egentlig av hvilken person du er, og hvordan du liker og ha ting. Min iPhone solgte jeg etter 5 dager fordi jeg følte jeg manglet muligheter for å leke meg. Og iPhone ble litt for "enkel for min del". Ja, den gjør hva den skal men det stopper med det. Kjører nå Android med egen layout, utviklet apps og et UI som passer meg!

 

Ps: Dette er min egen annbefaling! Alt avhenger av hva du vil ha selv.

Endret av iNzzain
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...