Gå til innhold

Se over dette PC-kjøpet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Første først - Sandy Bridge kommer snart og er verdt å vente på, med tanke på f.eks den ekstreme ytelsen og veldig overklokksvennlige 2500K prosessoren. Green harddisken er støysvak, men gir lavere ytelse ettersom den spinner seg selv ned hver gang du forlater maskinen i 5min, rett og slett.

 

Resten - Overdimensjonert PSU iforhold til oppsettet, tenkt å kjøre 580 i SLI? Kan ikke tenke meg hva noen skal med så ekstrem ytelse. Corsair HX 750 watt / 850 watt er til å anbefale.

 

Vil anbefale CM 690 advanced som kabinett ;) Corsair Vengeance minnebrikkene er hot shit og 4GB havner på 569 kroner hos komplett. Kjører på 1600 Mhz og med 1.5 volt lar de seg lett overklokke.

 

Har du spesielt behov for sekskjerners prosessor? En firekjerner prosessor holder godt nok til spill. Og dessuten mtp hovedkort og prossesor, vent til Komplett har Sandy Bridge på lager, som ikke burde være før om et fåtalls dager. P67 basert hovedkort og Intel i5 2500K prosessor vil gi svært god ytelse. Banker AMD's raskeste prosessorer på dagens marked.

 

Om du trenger 580, kjør på, visst ikke er det fort gjort å spare 1500 kroner på å gå over til 570, som gir god nok ytelse. 1500 kroner spart - kan brukes på SSD eller bedre produkter på de andre områdene.

Lenke til kommentar

Ikke kjøp det trådløse nettverkskortet du har satt opp. Har hatt 3 stk av dem etter tur, og de gikk fyken alle sammen.

 

Som nevnt, hold deg unna greenpower diskene, hvis du tenker ytelse.

 

Sandy Bridge kan være verdt å vente på og de er klokkevennlige. Men det er også AMDs 6 kjerner. Spill i høy oppløsning vil nok gi ca samme fps.

 

AMD 6970 er også et skjermkort å vurdere. Ligger 2-5 fps under 580 i høyere oppløsning, for en langt hyggeligere pris.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...