Gå til innhold

Vurderer kjøp av Android telefon! Tips?


Mr Womack

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Olannon er en veldig fornuftig mann(kvinne?) som kommer med masse gode tips og har peiling, så å lytte til hans råd er fornuftig :thumbup: Bortsett når han anbefaler N8 da som i tillegg til å være kamerakonge er også bugskonge og sårt trenger en oppdatering :tease: Jeg har HD2 som jeg kjører Android på og vurderte å kjøpe Desire HD men fant ut at jeg heller venter på neste råtass med Android fra HTC, Samsung eller LG. Var veldig i tvil om jeg skulle droppe Desire HD så jeg kjøpte en til samboeren min sånn at jeg kunne leke litt med den og jeg angrer ikke på at jeg droppet den. Hadde jeg vært deg hadde jeg ventet i 1-2 mnd og kjøpt ny mobil da, masse gromt som kommer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Problemet med å vente er at det ikke er noen planlagte telefoner i dette sjiktet. Det er nesten kun Nokia som produserer telefoner til denne prisen så hvis man snakker nytteverdi (hvor mye du får for pengene) så er dette et kjempetilbud.

 

Takker for tilliten kaospiloten men jeg vil fortsette å anbefale N8 hvis folk ser etter kameratelefon. Det er mye rart med den, ja, men i det store og det hele fungerer den godt og jeg er selv svært fornøyd med den. I forhold til iPhone 4, Samsung Galaxy S og Desire HD er den milevis foran på kamerakvaliteten (har testet vs alle 3 IRL så vel som sett tester online)

 

PS: er mann ;)

Lenke til kommentar
Eller vente en liten stund til å se om den forside telefonen fra Samsung blir noe bedre?!

 

Jeg skrev dessverre litt feil her.. jeg mente at jeg kanskje bør vente å se om Samsung Infuse eller Galaxy S2 kommer til Norge..

 

Eller bør jeg slå til på det Elkjøp tilbudet å kjøpe Galaxy S? :D

 

Hva hadde man gjort her?

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte Galaxy S på Lefdal for 111 kr, rundt 2900 kr eller noe sånt for et år med Tele2 Champion. Vurderte iPhone 4 og HTC Desire HD også, og å vente litt til, men siden Galaxy S var så billig så slo jeg rett og slett til. Er jo billig for en mobil av det kaliberet, og telefonen blir enda bedre dersom man fikler litt med den! :)

Lenke til kommentar

Jeg så akkurat en link hvor det stod at det kommer en oppfølger til Galaxy S allerede i Februar 2011..

 

kikka også litt på hjemmesidene til Samsung og oppdaget at det står dette om battertid på Galaxy S:

 

Hos Samsung:

 

Batteri Standard Kapasitet 1500 mAh

Taletid Opp til 12,9 timer (GSM) / opp til 6,5 timer (3G)

Standby Opp til 750 timer (2 G), opp til 625 timer (3 G)

 

 

Og på Elkjøp sine hjemmesider står det:

 

Batteridata

Batteritype Lithium-ion

Ventemodus (timer) 576,00

Taletid (timer) 6,55

 

hva stemmer egentlig?? hva trur dere?

 

Og jeg har kanskje et litt uvanlig spørsmål som jeg lurer på og det er hvilke farger kommer Samsung Galaxy S i? Noen som vet ?

 

 

Samsung Galaxy S knuser Iphone 4 på batterikapasitet da..

 

Batteridata

Batteritype Lithium-ion

Ventemodus (timer) 300,00

Taletid (timer) 7,00

 

dette står om Iphone 4 på Elkjøp sine nettsider.. Det er jo helt sykt.. trodde kanskje Iphone var litt bedre enn dette..

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvordan de har fått så høy batteritid i ventemodus (regner med at det er sort skjerm etc). Det må være i ekstreme tilfeller. Tok ut Galaxyen fra kontakten kl 16.00 i går, og fram til nå har den brukt 15 % strøm med ganske lett bruk. Du kan nok regne med at du må lade hver natt med veldig mye bruk, eller hver andre/tredje natt med lett bruk. Tror en iPhone eier også må regne med å lade hver andre natt med endel bruk?

 

Galaxy S kommer vel bare i en farge etter det jeg vet i hvert fall.

Lenke til kommentar

siden vi snakker om galaxy s2 her :-) jeg skal definitivt vente :-) men kan noen si meg om den er forventet å finne i butikkene i februar, eller om den bare blir ordentlig vist fram da? Sliter med begrepene rundt lansering og det.

Er det forventet at innen mars skal jeg kunne kose meg med en tokjernet kraftplugg ifra samsung? :-) for det er jo to vidt forskjellige ting om de viser den fram på world mobile congress eller om de legger den ut til salg da :-)

Noen sier man ikke burde vente og vente. Jeg mener dette er helt feil. Man burde vente, og vite når kjøpet er bra. Tokjernet er framtiden, og det kommer ikke firekjernet med det første. Kanskje litt raskere prossessorer, men ikke ekstra kjerner. Derfor er det smart akkurat nå. Hvis den kan ta opp i full hd, er det også noe som vil være et nytt steg.

Det er heller ikke noen store ting ventet å komme i nærmeste fremtid heller. Har den nfc er jeg også fornøyd, selv om det sikkert ikke kommer i bruk før etter at jeg har bytta mobil igjen :-)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg hadde endelig blitt enig med meg selv om jeg skulle gå for Samsung Galaxy S men var innom Elkjøp og hørte om Samsung Nexus S iforhold til Galaxy S. Og da snakka selgeren om at det kommer en ny oppfølger til Galaxy S, nemlig modellen Samsung I9003 Galaxy SL.. Denne har både forbedret batterikapasitet og hele 16 GB internminnne + Super Clear LCD skjerm. bl.a. Tror det er verdt å vente på denne..:D Fordi jeg så her på Amobil at den er blitt offisiell vare.

 

og da er den nok like rundt hjørnet og jeg har W995 nå og fremdeles ingen problemer med den.

 

http://www.amobil.no/artikler/samsung_galaxy_sl_er_offisiell/89354

Lenke til kommentar

Galaxy S har jo også 16GB internminne... Og skjermen er dårligere og bruker mer strøm. Den har litt større batteri, men som Kongeskipet poengterer, betyr ikke det nødvendigvis at det blir bedre levetid.

 

Dessuten blir den nok samme pris som Galaxy S eller dyrere, bare fordi den er "nyere og bedre".

Hvis du skal vente på den, og vil ha en toppmodell, kan du akkurat like gjerne vente på Galaxy S2, slik jeg skal :-)

Lenke til kommentar

Nåværende Galaxy S har en fantastisk skjerm, en av de beste på markedet. Pga mangel og prioriteringer vil ikke oppfølgeren til Galaxy S eller Nexus S ha Super-Amoled. Fordelen med Super-Amoled er at den bruker mindre strøm, da hver pixel lyses opp, og ikke hele skjermen som LCD. LCD bruker dermed mer strøm.

 

Har selv Galaxy S. Solgte min HTC Desire og kjøpte denne. Er både fordeler og ulemper. Fordelen er skjermen, og litt bedre batteri. Ulempen er at den hakker litt. Ikke noe ekstremt, men har ikke den flyten som Desire har. En annen ulempe er at Samsung er ufattelig treige på oppdateringer, om de i det hele tatt kommer. Dette virker ikke som en ulempe nå, men er noe man vil angre litt på senere.

 

Hadde jeg vært deg, hadde jeg HELT KLART ventet for å kjøpe meg en mobil med tokjerneprosessor. Mobilmarkedet er i en overgangsfase, og neste generasjon kommer på markedet veldig snart, mange er allerede presentert. LG har blant annet sin Optimus, som jeg helt klart hadde vurdert.

 

http://www.amobil.no/artikler/lg_optimus_2x/80296 Som koster 4200 på Netonnet.

 

Vil egentlig råde deg til å være litt skeptisk til Samsung, da nåværende Galaxy S faktisk må rootes for å optimeres.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...