Gå til innhold

In-ear propper til 500-1000?


Shazame15

Anbefalte innlegg

Rett på sak, jeg trenger nye propper og siden jeg ikke har noen kunnskap om dette skal jeg følge malen i stickyen så godt jeg kan:

 

Budsjett: Jeg kunne tenkt meg å bruke mellom 500 og 1000 kroner, selv om jeg ikke er direkte imot å bruke en hundrelapp ekstra på mye bedre kvalitet

 

Størrelse: Jeg ønsker in-ear øreplugger ettersom de for det meste vil være i lommen min, og jeg er ikke spesielt glad i vanlige ørepropper, de jeg har prøvd til nå er ikke på nær like behagelig som in-ear.

 

Bruksområde: Jeg vil egentlig ha et greit all-around sett, men hovedfokuset vil være musikk samt litt filmseing.

 

Tillegsinfo: Tja. Det må være rimelig solide propper, siden de skal være i lommen min svært mye. Vet strengt tatt ikke så mye om lydbilde, men går ut i fra at jeg ønsker et så nøytralt bilde som mulig uten at det blir direkte "kjedelig". Av band hører jeg på: Keane, Atreyu, Band of Horses, The Fray, Kasabian, Kent, Rise Against og Pendulum.

 

Kilde: De vil bli brukt omtrent 50/50 på mobil og PC. Har forøvrig en Android-telefon, dersom det spiller noe rolle.

 

Tidligere propper: Jeg hadde et par av Apple's In-Ear Headphones (http://www.apple.com/no/ipod/in-ear-headphones/) før (som også er det eneste in-ear settet jeg har prøvd)og var svært fornøyd med det. Grunnen til at jeg må bytte er at jeg mistet den ene silikonproppen, og ifølge Eplehuset måtte jeg kjøpe helt nye propper. Derfor vil jeg aller helst ha et sett hvor dette ikke kan bli et problem.

 

Edit: rettet en feil. Endte også opp på et nytt par Apple's In-ear Headphones, så det er strengt tatt bare å la tråden synke til bunn :p

Endret av Cellon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...