Gå til innhold

Hjelp til å opprette en facebook-side


Renate2011

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg er med i ett prosjekt som heter Nattergalen. Og jeg trenger hjelp til å opprette en side som heter: "Nattergalen Høyskolen i Oslo"

 

Dette skal være et lukket forum - alla profilen min på facebook. Jeg prøvde først å opprette en "facebookside", men problemet er at disse sidene ikke er lukket. Jeg kan skjule informasjonen i en hvis grad på en slik side, men de er ikke så sikre som min egen facebook konto. Derfor prøvde jeg å opprette en ny facebookprofil som skulle hete Nattergalen Høyskolen i Oslo. Men, FB krever et etternavn og det skal det jo ikke være. Jeg prøvde da og skrive "Nattergalen" som navn og Høyskolen i Oslo som etternavn. Men, dette godtok ikke FB. Noen forslag til hvordan jeg kan gjøre dette? Her er en annen høyskole som har gjort det samme. : http://www.facebook.com/pages/edit/?id=174552829237782&sk=permissions#!/profile.php?id=100000629085957

 

Edit: Jeg prøvde å opprette en FB gruppe, men da fikk jeg ikke det designet på siden som jeg ønsker. Telemark Høyskole har klart dette, men jeg får ikke tak i de i kveld for å spørre hvordan de har gått frem. Derfor lurte jeg på om noen av dere vet hvordan jeg skal få ordnet dette.

 

Mvh stig

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...