Gå til innhold

Black Ops Zombie mode - tips, triks & tactics


Anbefalte innlegg

Har spillt zombie-mode på black ops kraftig mye i det siste. Det er ganske vanedannende for å si det sånn!

 

Jeg har kommet til et punkt der jeg liksom ikke kommer så veldig mye lenger, det har litt med at det kun spilles med "randoms" hele veien. Noen som har noen tips å komme med?

 

Jeg har ihvertfall registrert følgende:

- Vær i spawn-stedet til level 5 med kun kniv.

-opp trappa og kjøp de to neste dørene + shotgun, sitte der og plaffe den helldogs.

-åpne opp alle dører, ikke skru på strømmen, løpe rundt og rundt hele mappet og drepe de "få" zombiene man møter på..

-prøve å få tak i kraftig rifler og slikt fra "random box"

 

Har ikke klart å komme lenger enn til wave 19 enda :( Dør av totalt kaos og vi bli omringa hver gang..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg og tre venner pleier å være i spawningplassen hel til ca. lvl 5, for da hører vi: FETCH THEIR SOULS, og da vet vi at hundene kommer.

Vi åpner da opp rommet under trappa og kjøper mpl, alle sammen.

Vi bæsjer så i munnen på hundene.

Så forsvarer vi oss litt. To stykk står i rommet som man kjøper under trappa, mens to stykk står i spawningstedet. Dette gjør vi til ca. lvl 8. Da kjøper vi oss ut, kjøper oss videre, og kommer til rommet BAK selve kinosalen. Der er det tre innganger: trapp, og to zombie-vinduer. Da har vi forhåpentligvis funnet random-kassa og fått og en LMG hver, i alle fall 2 av oss.

Da står LMG-dudene og plaffer løs mot trappa og det vinduet som er lengst unna, mens en person beskytter det siste vinduet.

Men mindre du dør av hundene, kan du greie det langt med den taktiken. Vi kom til lvl 22 en gang.

Lenke til kommentar

hey!

jeg har sikkert sport dette spørsmålet på feil tråd, men det ser sånn ut at dere har en god del erfaring med zombie mode :p

 

men, jeg og en kompis vil spille zombie mode sammen, MEN det går ikke. fordi hvis han sender meg en invite, så står det bare på skjermen "connecting to game lobby" så skjer det ikke noe mer... den bare "loader".

og hvis jeg sender han en game invite, så kommer han plutselig inn på en lobby med andre folk. altså. hvorfor finner ikke vi hværandre?

 

takk for alle svar :D

Lenke til kommentar

Ikke åpne opp det område med ak-74 u og mpl og hele det hvis du ikke må (pga boksen), bare åpn opp hele det område med scenen og veien rundt. Ved hver ny runde vær oppe på scenen til de fleste har spawnet så løper du ut til start rommet snur deg rundt og skyter til de kommer for nærme, løp opp trappen snu deg, skyt. Følg hele runden rundt og rundt (etterhvert vil det ta mange runder per zombie runde). Og når du får gode våpen i boksen pack-apunch dem. Du kan lett klare så mange runder du bare vil. Husk og alltid ha Quick revive og Juggy da.

Lenke til kommentar

Kjøper rundt alle veier, kjøper m16 og en smg + alle perka-a-colaene. Eneste plassen jeg holder meg er inne med kinosalen der jeg samler en god gjeng zombier og deretter skyter de. Hadde vel godt over 100.000 da jeg endelig gadd å oppgradere noe våpen. Var da på lvl 34, og havnet til slutt på lvl 42 da jeg måtte gi meg pga. jeg skulle rekke skolebussen. Og ja, det tok mange timer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...